Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    The Last Farm

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1330610

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Mentsd meg Riverside városát az éhezéstől egy farm építésével és fenntartásával. Dolgozza meg a kopár talajt, tenyésztessen új típusú növényeket, és építsen automatizált rendszereket a föld kezeléséhez. A világ zord és megbocsáthatatlan hellyé vált, a földet szélviharok sújtják, amelyek különféle betegségekkel pusztítják a növényvilágot. A Riverside városa elleni brutális támadás romokban hever a farmjukon, és nincs senki, aki megmunkálhatná a kopár talajt, ezért égetően szükségük van a segítségedre. Keressen egyensúlyt a város táplálása és saját növekedésének finanszírozása között. Szelektív nemesítéssel jobb terményfajtákat és akár teljesen új fajokat is létrehozhat. A városi tanács részeként hozzon döntéseket a város és a környező régió jövőjének alakításában. Alkoss kapcsolatot a város lakosságával. Meg tudod menteni Riverside-ot a katasztrófától?

    • Építsd fel saját farmodat egy kemény és könyörtelen világban. Művelje meg a földet, és hozzon életet a területre a tudomány, a technológia és a jó régimódi kemény munka segítségével.
    • Szabja testre terményeit, új fajtákat és akár teljesen új fajokat is létrehozva. Gondos, szelektív tenyésztéssel javíthatja a termést, a növekedési időt és a szélviharokkal szembeni ellenállást, vagy egyszerűen dobjon össze mindent, és nézze meg, mi ráz ki.
    • Fedezze fel az elesett városok romjait, és szerezze vissza az elveszett technológiákat, és használja a farmján. Hozzon létre hatalmas automatizált rendszereket, javítsa gazdasága hatékonyságát, dolgozza fel terményeit értékesebb erőforrásokká, és alkalmazzon fejlett génmanipulációs technikákat a termények feltöltésére.
    • Ismerje meg Riverside lakóit, alakítson ki kapcsolatokat, és a városi tanácsban betöltött pozíciójával segítse a város jövőjének alakítását. Ösztönzi-e a növekedést és az együttműködést a környező régióval, vagy az önellátásra és a város igényeinek előtérbe helyezésére törekszik?
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Indie Szimuláció Szerepjáték
    Megjelenés dátuma: 2020-09-02
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a The Last Farm termékhez

    Hasonló termékek