Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  The Mystery Of Woolley Mountain

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 521560

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 800 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  • Elérhető: Kevesebb mint 5 darab
  Megosztás

  Top termékek

  A Kickstarteren finanszírozott támogatókkal, köztük Ron Gilberttel, a The Mystery of Woolley Mountain egy túlvilági kalandjáték, tele furcsa vadállatokkal, gonosz boszorkányokkal, zavart automatákkal és szokatlan kötélemberekkel.

  Csatlakozz az időutazó hangtudósokból álló renegát csapathoz egy vidám és fantasztikus küldetésben. Egy rosszindulatú boszorkány foglyul ejtett egy csoport gyereket, és rajtad múlik, hogy megmentsd őket Woolley Mountain titokzatos szigetéről!

  Fedezze fel a környezet gazdag és interaktív készletét, tele fejvakaró rejtvényekkel. Fejts fel egy nyálas történetszálat, ismerkedj meg mókás karakterek bőségszaruval, és bújj le egy fantasztikus eredeti filmzenére!​

  Főbb jellemzők


  Színes világ: Fantasztikusan burjánzó univerzum, amelyet vadállatok, boszorkányok, automaták, kötélemberek és más furcsa és csodálatos lények népesítenek be.
  Családi tartalom és minden korosztálynak megfelelő humor: Nincs káromkodás... nos, alkalmanként előfordulhat, hogy a „fene” szó!
  Lenyűgöző 2D grafika: Az Adventure Time találkozik a Simpson családdal a Wooley Mountain szeretettel kidolgozott művészeti stílusában.
  Lenyűgöző történet: Az öt tudós csodálatos időutazó kristálytengeralattjárójával szigetről szigetre utazik. Eljutnak a veszélyes Woolley-hegy szigetére, elpusztítják a gonosz boszorkányt, és megmentik a gyerekeket?

  Ismerje meg a legénységet


  Az öt időutazó tudós, akiket közös nevén Helmholtz-rezonátorok neveznek, különös csoport. Mindannyian tudnak basszusgitáron, gitáron, dobon és billentyűs hangszereken játszani, tudományt vezetni és időben utazni, de mindegyikük hajlamos a személyiséghibákra. Hadd magyarázzam:

  Girland

  A Head Chorister címet felvállalva Garland néhány figyelemre méltó kivételtől eltekintve legtöbbször átveszi a felső vonalbeli vokálok irányítását. Talán azért, mert szeret a maga legnagyobb kritikusa lenni, hogy aztán ragyogó kritikákat adjon magáról. A Garland a rendezettség ragacsos, sőt, a mottója: "TEDD VISSZA, AHOVA TARTOZIK!".


  Vandamme

  A legtitokzatosabb és legkalandosabb rezonátor. Szinte bármilyen hangszeren játszik, és megért minden tudományos tanácsot. Vedd kezedbe a csoport által generált audiojelek rögzítését az adott korszakban uralkodó formátumba.


  Carlton

  Senki sem tudta pontosan meghatározni, mit csinál Carlton. Megszállottan keresi a kapcsolatot a tudomány és a miszticizmus között, de mindig csak úgy tűnik, hogy az alkohol és a rossz döntések közötti kapcsolatot bizonyítja. Gitáron játszik, szintetizátorokon játszik, és bariton éneket szolgáltat. Szívesen végez bármit, csak nem tényleges, kézzelfogható munkát, bejelenti, hogy egy ritka betegséggel, a „Cannotbearseditus”-val született.


  Frithel

  Ha Frithel minden választást megváltoztathatna, hogy belefoglalja a „vagy tudomány” utótagot? mindig az utóbbit választaná. Ez az ember a tudomány megszállottja – él, lélegzik, megemészti és beilleszti a tudományt. Simogatja, simogatja a tudományt, ő... oké, érted. Dobol is, szereti a Bee Gees-t és a kimondott költészetet... tudományos módon.


  Auto

  Az Auto az Automaton rövidítése, és a robotsegéd és védő csoport. Az idő múlásával megszerette Carlton iránti vonzalmat, köszönhetően annak az időnek, amit Mr. Breezy az Auto-val való játékba fektetett. A dartstól a filmekig, a játéktermi gépekig és a többi fiú határozott bánatáig, mivel ez lerövidíti azt az időt, amíg az Auto rendet rak, számolgat, és általában a hajó körül szorgoskodik egy nem hátborzongató androidos ölni fog. csupa emberi módon.


  Chladni

  Chladni a 400 Hz alatti rezgésekért felelős, és a Low Frequency Guitar ünnepelt játékosa. Mottója: "Füreg az ujj - fürge az elme!". Ráadásul nem tudja eltéríteni a gondolatait a hölgyektől, és valamiféle lothariónak tekinti magát, aminek a mottója is: "Füge ujj - fürge az elme!".
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland Indie Stratégia
  Életkor: 7+
  Megjelenés dátuma: 2019-04-10
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a The Mystery Of Woolley Mountain termékhez

  Hasonló termékek