Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  The Odyssey

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 516560

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 865 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  Lépjen be ebbe az epikus point-and-click mitikus kalandjátékba. Nézze meg, mi kell ahhoz, hogy Odüsszeusz (Ulysses) görög hős legyen! Készülj fel egy veszéllyel, mitikus lényekkel és ősi istenekkel teli utazásra. Izgalmas pillanatok és váratlan fordulatok, valamint legendás lények gonosz jelenléte uralja végig ezt a mitikus játékot.

  Odüsszeusz (Ulysses) és a Trója bukása utáni hazautazás helyébe kell lépnie. Tíz évbe telt, míg a tízéves trójai háború után elérte Ithakát. Legyen részese Homérosz eredeti mítoszának, élje át a kalandot, és képezze magát a folyamat során.  Óvakodik; ez nem egyszerű feladat. El kell menekülnie Calypso istennő szigetéről, a vak Cyclops Polyphemusról, szembe kell néznie Circe boszorkány-istennővel, el kell mennie a halál földjére jóslatot keresni, elkerülnie a szirén sellőket, át kell haladnia a hatfejű Scylla szörny és az örvény között. Charybdis, és látogassa meg a Napisten szigetét. Végül meg kell gyilkolnod az udvarlókat, és össze kell jönnöd szeretett feleségeddel, Pénelopéval és rettenthetetlen fiaddal, Telemachusszal.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland, Indie
  Életkor: 12 +
  Megjelenés dátuma: 2016-09-04
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek