Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    The Odyssey

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 516560

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 440 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    Lépjen be ebbe az epikus point-and-click mitikus kalandjátékba. Nézze meg, mi kell ahhoz, hogy Odüsszeusz (Ulysses) görög hős legyen! Készülj fel egy veszéllyel, mitikus lényekkel és ősi istenekkel teli utazásra. Izgalmas pillanatok és váratlan fordulatok, valamint legendás lények gonosz jelenléte uralja végig ezt a mitikus játékot.

    Odüsszeusz (Ulysses) és a Trója bukása utáni hazautazás helyébe kell lépnie. Tíz évbe telt, míg a tízéves trójai háború után elérte Ithakát. Legyen részese Homérosz eredeti mítoszának, élje át a kalandot, és képezze magát a folyamat során.



    Óvakodik; ez nem egyszerű feladat. El kell menekülnie Calypso istennő szigetéről, a vak Cyclops Polyphemusról, szembe kell néznie Circe boszorkány-istennővel, el kell mennie a halál földjére jóslatot keresni, elkerülnie a szirén sellőket, át kell haladnia a hatfejű Scylla szörny és az örvény között. Charybdis, és látogassa meg a Napisten szigetét. Végül meg kell gyilkolnod az udvarlókat, és össze kell jönnöd szeretett feleségeddel, Pénelopéval és rettenthetetlen fiaddal, Telemachusszal.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Kaland Indie
    Életkor: 12+
    Megjelenés dátuma: 2016-09-04
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a The Odyssey termékhez

    Hasonló termékek