Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  The Reject Demon: Toko Chapter 0 - Prelude

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 358770

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 220 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  Amikor egy embernek meg kell halnia, a démonok átviszik a lelküket a túlvilágra. A „The Reject Demon: Toko” maga Toko története, egy démon, akit kirúgtak a pokolból. Toko nem szállíthat emberi lelkeket az alvilágba, és minden nap, amikor a földön marad, egyre emberibbé válik. A gondjai azonban még csak most kezdődnek.

  Tokót, miután az ujjongó emberi Nadia befogadta, saját belső kihívásai mellett a múltja is üldözi. A The Reject Demon: Toko a vígjátékról, az akcióról, a romantikáról és a Rock n' Roll szent művészetéről szól!

  Az eredetileg 2014 eleji játékjam során megszületett „The Reject Demon: Toko” azóta felrobbant, és még sok mindent meg kell mutatni ebből az univerzumból. Most azt tervezzük, hogy kiadjuk a Toko Kinetic Visual Novel teljes történetét, 4 fejezetben, a 0. fejezettől kezdve; sokkal továbbfejlesztett művészetet, sokkal nagyobb szereplőgárdát, új jeleneteket és egy teljesen új következtetést tartalmaz, amely megduplázza az eredeti történet hosszát!
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Indie Könnyed
  Megjelenés dátuma: 2015-05-08
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a The Reject Demon: Toko Chapter 0 - Prelude termékhez

  Hasonló termékek