Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    The Reject Demon: Toko Chapter 0 - Prelude

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 358770

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 610 Ft
      Nettó ár: 480 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    Amikor egy embernek meg kell halnia, a démonok átviszik a lelküket a túlvilágra. A „The Reject Demon: Toko” maga Toko története, egy démon, akit kirúgtak a pokolból. Toko nem szállíthat emberi lelkeket az alvilágba, és minden nap, amikor a földön marad, egyre emberibbé válik. A gondjai azonban még csak most kezdődnek.

    Tokót, miután az ujjongó emberi Nadia befogadta, saját belső kihívásai mellett a múltja is üldözi. A The Reject Demon: Toko a vígjátékról, az akcióról, a romantikáról és a Rock n' Roll szent művészetéről szól!

    Az eredetileg 2014 eleji játékjam során megszületett „The Reject Demon: Toko” azóta felrobbant, és még sok mindent meg kell mutatni ebből az univerzumból. Most azt tervezzük, hogy kiadjuk a Toko Kinetic Visual Novel teljes történetét, 4 fejezetben, a 0. fejezettől kezdve; sokkal továbbfejlesztett művészetet, sokkal nagyobb szereplőgárdát, új jeleneteket és egy teljesen új következtetést tartalmaz, amely megduplázza az eredeti történet hosszát!
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Indie, Könnyed
    Megjelenés dátuma: 2015-05-08
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek