Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    theHunter: Call of the Wild™ - Te Awaroa National Park

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1463090

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális

    Alapjáték Szükséges


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 1 210 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek


    Van valami igazán varázslatos a Te Awaroa Nemzeti Parkban, valami, ami generációk óta megragadja a filmrendezők és a vadászok képzeletét. A dombok, a mérsékelt égövi esőerdők és a lombhullató erdők együtt alkotják Új-Zéland egész déli szigetének mikrokozmoszát. Figyelje meg a táj eltolódását a szeme láttára, miközben áthalad ezen a gyönyörű rezervátumon.

    Míg a vadászok idejárnak szikaszarvasok, zergék és vadkecskék után kutatva, a Te Awaroa Nemzeti Parkban a közelmúltban a környéken forgatott filmek miatt az idegenforgalom is megnövekedett. Rajtad és Kiri Taylor felügyelőn múlik, hogy gondoskodjanak arról, hogy ne okozzanak maradandó károkat a rezervátum pompájában, és megőrizzék az őshonos növény- és állatvilágot.



    A Te Awaroa lenyűgözően változatos környezetében barangoló számos állat követése a vadászok kedvence. Egyesek számára a bükkerdőben egy nagyra becsült Sika-szarvas üldözése vonzza ide, míg mások abban a reményben jönnek, hogy megpillanthatják a vaddisznókat, vadkecskéket és zergéket. Azok pedig, akik lazább élményre vágynak, rengeteg gímszarvasra, pulykafélére, európai nyúlra és dámszarvasra vadászhatnak.



    Nem meglepő, hogy a Te Awaroa-t mesebeli tájak ábrázolására használták, mivel a folyamatosan változó ökoszisztémák valóban lenyűgöző látványt nyújtanak. A rezervátumot elválasztó meredek, lenyűgöző hegyektől a csillogó strandokig és a sűrű mérsékelt övi erdőkig a régió átalakul a lábad alatt. Vannak ismerősebb vadászterületek is, például luc- és fenyőerdők.



    Ami hiányzik az FL Sporter .303-ból, az bőven pótolja a teljesítményt. A reteszelés sima, megbízható és könnyen kerékpározható, és bevált puska vadászatra és célgyakorlatra egyaránt. A kompatibilis irányzékok széles választékával és a hatékony hatótávolságnak köszönhetően az állatok széles választékát probléma nélkül le tudja szedni.



    A hatalmas, 64 négyzetkilométeren elterülő Te Awaroa Nemzeti Park mindig is egy olyan hely volt, ahol mindentől el lehet távolodni, mind az első polinéz telepesek, mind a szívós férfiak számára, akik helikopterről szarvasra vadásztak. Az idők azonban kemények, és amikor Kiri Taylor felügyelő vonakodva beleegyezik abba, hogy egy sor hollywoodi filmet készítsenek a rezervátumban, az álmos holtágból szinte egyik napról a másikra a daytripper hotspottá válik.

    Most, amikor a rezervátum kényes ökológiája fenyeget, Kirinek elege van. Önnel az oldalán megmutatja a világnak, hogy Új-Zéland nem csak haka és félszerzet. A 16 új történetküldetés során megküzdhetsz a helyi fenyegetésekkel, helyrehozhatod a dolgokat régi barátok között, és felfedezheted az igazságot egy rég elfeledett legenda mögött.



    Akkor is vadászhatsz a Te Awaroa Nemzeti Parkban, ha nem te vagy a DLC tulajdonosa, ha csatlakozol valakihez a többjátékos módban, aki igen. Ez hozzáférést biztosít mindenhez, kivéve a narratív küldetéseket.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Kiegészítő
    Műfaj: Kaland Sport Szimuláció
    Életkor: 16+
    Megjelenés dátuma: 2020-12-10
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a theHunter: Call of the Wild™ - Te Awaroa National Park termékhez

    Hasonló termékek