Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  theHunter: Call of the Wild - Yukon Valley

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1093700

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális

  Alapjáték Szükséges


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 1 620 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  Egyesek „Az utolsó határ” és „Az éjféli nap földje” néven emlegetik, nehéz tagadni, hogy Alaszka megszelídíthetetlen természeti szépségű hely. Jim Murray felügyelő éber tekintete és odaadó gondoskodása mellett a Yukon-völgy a hozzáértő vadászok és ökológusok menedékévé vált, akik meg akarják őrizni az ökoszisztéma kényes egyensúlyát. Lélegzetelállító környezetével, amely a vérszínű moha dombjaitól a rezervátumot keretező hóval borított hegyekig terjed; A Yukon-völgy lenyűgöző látvány.

  A YUKON-VÖLGY FAUNA


  A Yukon-völgy káprázatos színű életközösségei ugyanilyen élénk vadvilágban hemzsegnek. Fogja meg a Plains Bisons, Caribou és Moose legelésző hajnal lágy fényében. Némán üldözi a vörös rókákat és a harlekinkacsákat, mielőtt azok megriadnak és elrepülnek. Maradjon látótávolságon kívül, amikor egy barangoló Grizzly Bear-et nyomon követ, és mindig vigyázzon, hogy ha fenyegetve érzi magát, töltést okozhat. Maradj körbe, és még hallhatod is a szürke farkasfalka üvöltését a hold ragyogása alatt.

  BUJA ÉS VILÁGOS FLÓRA


  A Föld egyik vizuálisan leglenyűgözőbb helyének tartják; a Yukon régió drámai tájak sorozatát kínálja, amelyek gazdag történelem háttereként szolgálnak. A buja lucfenyőerdőktől a vörös hegylábokig ennek a rezervátumnak minden szeglete tele van színnel és élettel. Érdemes azonban vigyázni az időjárásra, mert az ismerős táj gyorsan átváltozhat a frissen hullott hó takarójává. Miközben egy leégett erdő hátborzongató, csavart maradványain, a végtelennek tűnő síkságokon és az erdők ropogós sárga levelein keresztül sétál, nem győzi megcsodálni az odakint létező varázslatot.

  .300 MÁGNUM KONZER


  Az alaszkai fegyverkovácsok által a jávorszarvasvadászathoz kifejlesztett .300 Canning Magnum a Yukon régióban a nagyvadak számára készült puska. A lövészek és a vadászok által is kedvelt pontossága miatt a .300 Magnum kazetta 400 méteres távolságig hatékony nagy hatótávolságú vadászatra.

  KÜLDETÉSEK ÉS INTÉZKEDÉSEK


  A Yukon-völgy, csakúgy, mint a korábbi rezervátumok, hatalmas 25 négyzetmérföldet (64 négyzetkilométert) ölel fel, és az Ön döntése, hogy egyszerűen felfedezi-e a rezervátumot a saját ösvényén, vagy folytatja az izgalmas új történetet 10 új narratív küldetés és 42 mellékküldetés.

  Felügyelőjének, Jim Murraynak a tudása, ösztönei és kemény munkája révén; A Yukon-völgy ökoszisztémája és lakói megmaradtak az ő gondozása alatt. Az egyensúly azonban kényes, és a tartalék sorsa még Jim gondoskodása mellett is bizonytalan. Mivel a permafroszt visszavonul Alaszkából, a ragadozók kezdik kiegyensúlyozni a kényes természeti rendet, és a faevő élősködők fenyegetik a közelmúltban egy erdőtűz által megrongálódott erdőket, Jimnek nehéz lépést tartania. Most rajtad múlik, hogy segíts neki megőrizni Yukon-völgy egészségét és egyedülálló, megszelídíthetetlen vonzerejét.

  MEGOSZTOTT TAPASZTALAT


  Csakúgy, mint a többi fizetős DLC-nk, ha egy játékos nem birtokolja azt, akkor is ingyenesen csatlakozhat a Yukon-völgyi munkamenethez, ha egyszerűen megkeresi azokat a játékosokat, akik megvásárolták, és csatlakoznak a játékukhoz. Ezután csak rajtad múlik, hogy versenyzel-e vagy együttműködsz.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Kiegészítő
  Műfaj: Kaland Sport Szimuláció
  Életkor: 16+
  Megjelenés dátuma: 2019-06-25
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a theHunter: Call of the Wild - Yukon Valley termékhez

  Hasonló termékek