Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  They Are Billions

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 644930

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 13 830 Ft
   Nettó ár: 10 890 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  Az They Are Billions egy stratégiai játék egy távoli jövőben, amely emberi kolóniák felépítéséről és kezeléséről szól, miután egy zombiapokalipszis elpusztította szinte az egész emberiséget. Már csak néhány ezer ember maradt életben, akiknek meg kell küzdeniük a túlélésért a fertőzés veszélye alatt. A fertőzöttek milliárdjai vándorolnak szerte a világon hatalmas rajokban, keresve az utolsó élő emberi kolóniákat.

  Kampány: The New Empire – Már elérhető!


  Vezesd a hadjáratot Quintus Crane, az Új Birodalom uralkodójának parancsa alatt, és hódítsd vissza a fertőzöttek által elpusztított területeket.

  • 48 küldetés több mint 60 órányi játékidővel.
  • Építsen megerősített kolóniákat, hogy túlélje a fertőzött területeket
  • Pusztítsd el a Birodalmi Hadsereggel fertőzött rajokat.
  • A több mint 90 elérhető technológiával fejlesztheti kolóniáit.
  • Fedezze fel az ősi emberi erődöket a hősével.
  • Fedezze fel az apokalipszis mögötti történetet... hogyan kezdődött a világjárvány?

  Túlélő mód


  Ebben a módban egy véletlenszerű világ jön létre saját eseményeivel, időjárásával, földrajzi helyzetével és fertőzött lakosságával. Sikeres kolóniát kell felépítenie, amelynek meghatározott ideig túl kell élnie a fertőzött rajokkal szemben. Ez egy gyors és rendkívül addiktív játékmód. Azt tervezzük, hogy kiadunk egy heti kihívást, ahol minden játékosnak ugyanazt a véletlenszerű térképet kell játszania. A legjobb pontszámokat ranglistán tesszük közzé.

  Valós idejű szünettel


  Ez egy valós idejű stratégiai játék, de ne izgulj túl. A legjobb stratégiai és taktikai döntések meghozatalához szüneteltetheti a műveletet.
  Szünet módban építményeket helyezhet el, parancsokat adhat a hadseregnek, vagy megtekintheti a játék összes információját.
  Ez a játék a stratégiáról szól, nem a játékos teljesítményéről vagy a játékos azon képességéről, hogy megjegyezzen és gyorsan végrehajtson több tucat kulcsparancsot. Szüntesse meg a játékot, és szánjon rá minden szükséges időt!

  Építsd fel a kolóniádat


  Építsen lakásokat és szerezzen élelmet a telepeseknek. Eljönnek a kolóniára élni és dolgozni.
  Gyűjtsön erőforrásokat a környezetből különböző épületszerkezetek segítségével. Frissítse az épületeket, hogy hatékonyabbá tegye őket.
  Bővítse a kolónia energiaelosztását a Tesla Towers elhelyezésével, és építsen malmokat és erőműveket, amelyek energiával táplálják épületeit.
  Építsen falakat, kapukat, tornyokat és építményeket, hogy figyelje a környéket. Ne hagyd, hogy a fertőzöttek átvegyék a telepet!

  Építs egy hadsereget


  Milyen emberek szeretnének harcolni a fertőzöttek ellen?
  Csak a legőrültebbek. Képezzen ki és szerződtessen zsoldosokat a kolónia védelmére. Követelnek a pénzüket és az élelmet, neked pedig hallgatnod kell a szörnyű megjegyzéseikre, de ezek a meggyötört hősök a legjobb fegyvered a fertőzöttek elpusztítására.
  Minden egység egyedi, saját készségekkel és személyiséggel rendelkezik – fedezze fel őket!

  Több ezer egység a képernyőn


  Igen! Ők milliárdok! A világ tele van fertőzött lényekkel… kóborolnak, szagolnak és hallgatnak. Mindegyiknek megvan a saját mesterséges intelligenciája. Csinálj zajt, és jönnek – ölj meg néhányat, hogy hozzáférjenek egy olajlelőhelyhez, és százan jönnek majd nyomozni.
  Egyedi motorunkat a fertőzöttek ezreiből álló hordák kezelésére hoztuk létre, valós időben akár 20 000 egységet is.
  Szerinted a kolóniája biztonságban van? Várja meg a fertőzöttek ezreit, amelyek a világban kóborolnak. Néha a kolóniád az útjukba kerül!

  A fertőzés megelőzése


  Ha a fertőzöttek közül csak egy behatol egy épületbe, az összes bent lévő kolónia és dolgozó megfertőződik. A fertőzött munkások ezután dühöngnek, hogy több épületet is megfertőzzenek. A fertőzéseket kezdettől fogva fel kell irtani, különben exponenciálisan megnő, és lehetetlenné válik.

  Gyönyörű 4K grafika!


  Készüljön fel arra, hogy élvezze ezt az ultra nagy felbontású grafikát. Művészeink rengeteg műalkotást készítettek: gyönyörű épületek saját animációikkal, több ezer képkocka animációval, hogy a legsimább mozdulatok legyenek, és mindent őrült Steampunk és viktoriánus stílusban!
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Stratégia
  Megjelenés dátuma: 2019-06-18
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek