Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    This Is the President

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 730430

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 2 225 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    A This Is the President egy történetvezérelt menedzsment játék. 2020-ban Önt választják meg az Amerikai Egyesült Államok elnökévé. Annak érdekében, hogy elkerülje az igazságszolgáltatást múltbéli bűnei miatt, mint egy álnok multimilliomos üzletember, meg kell erősítenie a 28. módosítást, amely életre szóló mentelmi jogot biztosít bármely elnöknek.

    Igazi maffiózóként kezelje hivatalos és nem hivatalos munkatársait, hogy megbirkózzon a múltban tapasztalt régi problémákkal, valamint az irodával járó új, fényes problémákkal. Harcolni fog a versenytársaival, az intézményekkel, a médiával és még a külföldi vezetőkkel is.
    Ebben a politikai thriller-szatíra keverékben a játékos cselekedetei elkerülhetetlenül olyan helyzetekhez vezetnek, amelyek abszurd, félelmetes, tragikus, sőt nevetséges helyzetekké fajulnak.

    Az élethosszig tartó immunitáshoz vezető út azonban tele van buktatókkal, és emlékeznie kell a felmerülő napi rendetlenségek felszámolására. Vannak, akik ezeket a zavaró tényezőket „elnöki kötelességnek” is nevezhetik.



    Szerezzen néhány egyszerű pontot a videojátékok árkorlátozásával és az online hirdetések betiltásával. De miért korlátozza magát a hirdetésekre?
    Szabályozd az egész internetet – a kínai barátaid mindenesetre segíthetnének a cenzúrában.

    Vagy mit szólnál ahhoz, hogy megmentsék Oroszország elnökét, akit ellenfele megbuktatott? Egy hörcsög űrbe küldése az egyik „ésszerűbb” választás, közvetlenül amellett, hogy segítünk egy sorozatgyilkosnak megszökni a börtönből.



    Természetesen a csapattagoknak nem tetszenek egyes döntéseid, de nem árt mindig emlékeztetni őket arra, hogy ki segít elfedni piszkos kis titkaikat. Olyan dolgok, mint a szerencsejáték, az alkohol és a családon belüli erőszak, hogy csak néhányat említsünk.

    gengszterek, hackerek, újságírók, ügyvédek: sokféle tehetségre lesz szükséged, és bármennyire is eltérően vélekednek munkájuk természetéről, nincs olyan erkölcsi dilemma, amelyet ne lehetne megoldani jótékonysági alapunk zamatos karácsonyi bónuszával. .



    Az amerikaiak bármit elhihetnek aranyos kis "hatalmi szétválasztásukban", amit csak akarnak, de senki sem tud ellenállni az ön meggyőzési módszereinek.
    Lelkük mélyén már tudják: Semmi sem választhatja el tőled a hatalmat.

    Csak egy kiút van. Változtassa meg az Egyesült Államok alkotmányának szerkezetét a politikai rendszer nagy részének meggyőzésével, zsarolásával, megvesztegetésével és zaklatásával, hogy élethosszig tartó mentelmi jogot biztosítson Önnek.

    • Kezelje jóváhagyási besorolását, készpénzét és személyzetét, ellentétben az Egyesült Államok bármely elnökével – minden szükséges eszközzel maradjon az elnöki pozícióban
    • Tartson beszédet, készítsen végrehajtói parancsokat, kezelje a napi válságokat, tartson sajtótájékoztatókat és tweeteljen jobban, mint bármelyik elnök
    • Béreljen bérgyilkosokból, hackerekből, lobbistákból és más szakemberekből álló csapatot. Veszélyes küldetésekre küldje őket, amelyek jogi úton is megoldhatók. Ha ez nem megy, küldje el őket veszélyes küldetésekre, amelyeket illegális eszközökkel lehet megoldani
    • Tapasztalja meg a lenyűgöző interaktív narratívát a lehetőségek és történetágak széles választékával. A saját feltételeid szerint fejezed be a mandátumot, vagy csak egy gyalog egy nagyobb játszmában?
    • Irányítsd az országot úgy, ahogy egy igazi maffiózó tenné egy árnyékkabinettel, amelytől félnek és tisztelnek globális szinten
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Kaland Szimuláció Stratégia
    Megjelenés dátuma: 2021-12-06
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a This Is the President termékhez

    Hasonló termékek