Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Tidal Tribe

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1043430

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  Egy pihentető Isten játék a terraformálásról, a vízről és a gazdálkodásról

  A klasszikus istenjáték divat szerint a Tidal Tribe erőt ad a terep alakításához. Emelje fel és süllyessze le a földet, hogy megvédje falvait a hullámoktól és az áradásoktól, miközben ugyanazt a vizet használja tavak és folyók építésére, és a sivatagi földet nyüzsgő fák és bokrok erdőjévé változtatja.

  És ezek a fák a siker kulcsa: biztosítson elegendő növényt a különböző fajtákból ahhoz, hogy az emberek kielégíthessék szükségleteiket, és virágozhassák falujukat. Ó, és ügyeljen arra, hogy azokhoz a fákhoz vezető ösvények ne menjenek el egy tucat tó, hegy és ilyesmi körül. Semmi értelme ezeknek az ültetvényeknek, ha hosszú évekbe telik, mire elérik őket. De ha nem az építkezéssel van elfoglalva, nyugodtan pihenhet is. Figyeld meg, hogy az embereid milyen trükköket csinálnak. Az Ön által biztosított tereptől és társadalmi statisztikáiktól függően akár gyárak építését is megkezdhetik. Vagy bűnözőkké válnak. Talán háborút vívni. Vagy csak egy forradalomban éget el újra mindent.

  Jellemzők


  • Story mód 5 fő küldetéssel, több mellékküldetéssel, parkour térképekkel (beleértve a terraformálást), minijátékokkal, kincsestérképekkel, fotóküldetésekkel és egyéb meglepetésekkel. Ja, és különböző befejezések. Bárhogyan alakítod is a világot, az dönti el, milyen úton halad a történet.
  • Általában csak pihentető játékmenet, ahol öntözőcsatornákat építesz, termőföldet formálsz, utakat építesz, és esetleg magad is gyűjthetsz néhány gyümölcsöt.
  • Ingyenes játék és kihívás mód (oké, ez egy kicsit kevésbé pihentető).
  • Teljesen dinamikus világok: alakítható terep, az említett terepen átfolyó (és esetleg erodáló) hullámok, tereptől és víztől függően növekvő növényzet, terjeszkedő és zsugorodó falvak.
  • Az NPC AI többek között a következőket foglalja magában: gyümölcsgyűjtés, szükségleteik kielégítése, szabadidejük eltöltése, de (ha szükséges, szinttől és játékmódtól függően): lopás a túlélés érdekében, ültetvényeik tolvajok elleni védelme, harc, háborúzás, ..
  • Több mint négy óra eredeti zene.
  • Teljesen egy személy készítette.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Indie Szimuláció
  Megjelenés dátuma: 2019-07-18
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Tidal Tribe termékhez

  Hasonló termékek