Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Tiny Tales: Heart of the Forest

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 637060

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 1 175 Ft
   Nettó ár: 925 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  Az erdő aljában egy titkos világ rejtőzik: Brie varázslatos királysága, ahol az apró emberek harmóniában élnek az állatokkal. Amikor a kis Maxot hazahívják, hogy segítsen elidegenedett anyjának, nem is gondolta, hogy ez lesz a legnagyobb út, amit meg kell tennie.

  Üdvözöljük Brie királyságában: a világ legapróbb földjén, amelyet Oliver egérkirály ural. Mélyen az erdő lombjai között, a fűszálak és a gombák között van egy hely, ahol az apró emberek együtt élnek az állatokkal. Kis hősünk, Max hirtelen megszakítja apja keresését, amikor hazahívják, hogy segítsen anyjának megmenteni gyermekkori otthonát. Egyetlen reménye, hogy díjat nyer egy versenyen, de mint kiderült, ez csak a kezdete egy epikus kalandnak. Lehet-e a királyság bajnoka, és felfedezheti a mindenkit veszélyeztető halálos szárazság okát? Segíts Maxnek megfejteni a titkokat, nyomokat találni a rejtett tárgyakban, és legyőzni minden rejtvényt, ami az útjába kerül. Kövesd az apró embert egy veszélyes küldetés során, hogy felfedezz egy jól őrzött titkot, amely, ha kiderül, megrendítheti Brie királyságának alapjait. Legyél te a hős, és írd meg saját fejezetedet a Tiny Tales: Heart of the Forest című könyvben.

  Jellemzők

  • Élvezze a gyönyörű, kézzel festett grafikát!
  • Találkozz bájos karakterekkel, akik betöltik a történetet!
  • Utazz 36 csodálatos helyen!
  • Oldja meg a színes minijátékokat és a HOS-t!
  • Teljesítsd a nagyszerű bónuszkalandot!
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland, Könnyed
  Megjelenés dátuma: 2017-07-20
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek