Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Tiny Tina's Wonderlands: Next-Level Edition

    Dobozos PS5

    Kategória: Playstation dobozos játék

    Cikkszám: 2kg5026555430272

    • 13 930 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    Indulj epikus kalandra tele szeszéllyel, csodákkal és ütős fegyverekkel! 

    Golyók, varázslat és pallosok találkoznak a kiszámíthatatlan Tiny Tina által életre hívott kaotikus fantáziavilágban. Készíts többkasztos hőst, és zsákmányold, lövöldözd, kaszabold és varázsold át magad különös szörnyekkel és zsákmánnyal teli kazamatákon, hogy megállíthasd a zsarnok Dragon Lordot. 

    Tiny Tina lesz különös kalauzod egy fura táblásjáték-birodalomban, ahol ritkák a szabályok. Fedezz fel egy hatalmas világot fenséges városokkal, nyirkos gombaerdőkkel, baljós erődökkel és egyebekkel!

    Veled tart az önfejű Valentine kapitány és a szabályok megszállottja, Frette robot. A Dragon Lord ellen hadakozva szerethető, fura figurákkal találkozhatsz, mint a lantos Bardbarian és a tündér Punchfather.

    Szeretettel várunk a buliban, vedd fel a kalandcipődet és légy kaotikusan nagyszerű!

    Varázs, puska, satöbbi

    Irtsd a rosszfiúkat durva fegyverekkel és varázslatokkal ádáz belső nézetes csatákban. Tűzerőddel ellenségek légióit győzheted le, a beszélő csontvázaktól a szárazföldi cápákon át a hatalmas főszörnyekig. Ezután irány az epikus zsákmánnyal teli veszélyes kazamaták!

    Szabd személyre hősödet

    Készíts tökéletes hőst kifinomult testreszabással a többkasztos rendszerben, amely lehetővé teszi hat egyedi, csodás képességekkel rendelkező karakter-képzettségfa elegyítését. Lépj szintet, finomítsd hősödet, bővítsd arzenálját és válj tökéletes kalandorrá!

    Kaotikus kooperatív játék együtt

    Játssz szólóban vagy csapatban akár három baráttal zökkenőmentes online multiban vagy helyi osztott képernyős játékban. Oszd el a zsákmányt vagy szerezd meg a javát – csak rajtad áll, hogy játszol!

    Egyéb tulajdonságok
    Megjelenés dátuma: 2022-03-25
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Tiny Tina's Wonderlands: Next-Level Edition termékhez

    Hasonló termékek