Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  tömör újrahasznosított fa TV-szekrény 90 x 30 x 40 cm

  Kategória: Nappalibútorszettek

  Cikkszám: 247819

  • 59 120 Ft
  • Elérhető: Több mint 5 darab
  • Külső raktáron - Várható szállítás: 4-5 munkanapon belül*
   *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
  Megosztás

  Top termékek

  Ennek a fa TV-szekrénynek minden része egyenlően kifinomult és elegáns. A tömör újrahasznosított fából és porszórt vaskerettel rendelkező TV-szekrény egyszerre büszkélkedhet a régiesség bájával és az ipari megjelenéssel.

  Ennek a régies stílusú TV-szekrénynek két fiókja van a kisebb tárgyak és csecsebecsék tárolására, valamint egy polca multimédia készülékek, játékkonzolok és magazinok elhelyezésére. Időtlen kiegészítője lesz otthonának. A TV-állvány tömör újrahasznosított fából készült, amely régi lebontott épületek gerendáit, padlóit és tartóoszlopait tartalmazza, és különböző fafajtákból állhat, mint például fenyő, tík, bükk, tölgy, cédrus, mangófa, akác stb. Ez azt jelenti, hogy az újrahasznosított fa megőrzi e különböző fafajták jellemzőit. Az újrahasznosított fa már érett, megpatinásodott és száraz, így nem zsugorodik vagy hajlik. A kifinomult kivitelezés és az esztétikailag vonzó erezet minden bútordarabot egyedivé és kissé különbözővé tesznek. A hifi-szekrény teljesen kézzel készült, a folyamat minden lépésére a legnagyobb gondossággal ügyelve, legyen az polírozás, festés vagy lakkozás. Emellett a porszórt váz szilárd szerkezetet biztosít, és növeli a kisszekrény ipari báját. A szekrényt könnyű összeszerelni.

  Figyelem: A bútordarab színe minden példány esetében más, így ezek a TV szekrények mind egyediek. A szállítás véletlenszerűen történik.

  • Anyaga: tömör újrahasznosított fa és porszórt bevonatú vas
  • Mérete: 90 x 30 x 40 cm (Szé x Mé x Ma)
  • 2 fiókkal és 1 polccal
  • Csiszolt, festett és lakkozott
  • Teljes egészében kézzel készített
  • Nedves ruhával könnyen tisztítható
  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a tömör újrahasznosított fa TV-szekrény 90 x 30 x 40 cm termékhez

  Hasonló termékek