Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Toshiba Canvio Basics 2.5" 2TB 7200rpm 8MB USB3.1

    Kategória: Külső HDD

    Cikkszám: HDTB420EKCAAH

    Garancia: 2 év

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Tulajdonságok:
    Stílusos, gyors hordozható meghajtó – a használat kiemelkedő kényelméért. Akár 4 TB tárhely SuperSpeed busztáplált USB 3.2 Gen1. A Canvio Basics USB-C® az alapfelszereltségéhez tartozó USB-C® kábellel felkészült a jövőre is. Egyszerűen, gyorsan csatlakoztatható a modern eszközökhöz, és szoftvertelepítésre sincs szükség a használatához. Csak egy pillanat műve használatba venni.
    Tárolóeszköz az összes fájljának
    Nagy kapacitású tárolóeszköz kényelmesen kisméretű, matt fekete házban. A számos (akár 4 TB-os*) kapacitással elérhető Canvio Basics USB-C® külső merevlemezek tökéletes választást jelentenek adatok, zenék, filmek és képek tárolásához. USB-s tápellátásúak, és egyetlen USB-C®-kábellel csatlakoztathatók asztali PC-khez és laptopokhoz.
    Kisméretű útitárs
    A Canvio Basics a jól bevált klasszikus tervezést követi. Karcsú, kisméretű házának és lapos tetejének köszönhetően a Canvio Basics egy valódi mobil merevlemez, melyet könnyedén magával vihet zsebben vagy táskában.
    Sokoldalú, korszerű csatlakoztathatóság
    Manapság a legtöbb új készüléken USB-C® csatolófelület található, ezért a Canvio Basics USB-C®-hez egy USB-C® kábelt is biztosítunk, hogy ne kelljen kiegészítő adaptert beszereznie a használatához. Szupergyors merevlemeze így már most felkészült a jövő készülékeivel való használatra.
    Egyszerű plug and play működés
    Egyszerű működés Plug and Play technológiával. Azonnal, szoftvertelepítés nélkül használható Microsoft Windows rendszeren. A fájlokat elég mindössze áthúznia az asztali gépéről vagy a laptopjáról.
    Nagy átviteli sebesség
    Az USB 3.2 Gen1 technológiának köszönhetően ezek a hordozható meghajtók lényegesen gyorsabbak az USB 2.0-s eszközöknél, de továbbra is kompatibilisek velük. Fájljai rendszerezésekor garantáltan értékelni fogja a gyors adatátvitelt.
    Nagyfokú adatbiztonság
    A merevlemez-technológiák terén szerzett több mint 50 éves tapasztalatának és élvonalbeli minőségi szabványainak köszönhetően a Toshiba hordozható merevlemezei megbízható és biztonságos helyet nyújtanak a fájljainak, bármerre is járjon.
    Műszaki adatok

    • Interfész: USB 3.2 Gen1 (USB 2.0-kompatibilis)

    • Csatlakozó típusa a külső merevlemezen: USB Micro-B

    • Csatlakozó típusa a kábelen: USB Type-C

    • Maximális adatátviteli sebesség: ~ 5,0 Gb/s

    • Fájlrendszer: NTFS (MS Windows rendszeren), macOS rendszeren újraformázást igényel

    • Tápellátás: USB-porton keresztül (max. 900 mA)

    • Burkolat: Matt

    • Méretek: 1 TB, 2 TB: 78 x 109 x 14 mm, 4 TB: 78 x 109 x 19,5 mm

    • Tömeg: 1 TB, 2 TB: 149 g, 4 TB: 217,5 g

    Tárkapacitás 2 TB[2000 GB]
    Csatlakozó USB USB 3.1/3.2 Gen1
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Toshiba Canvio Basics 2.5" 2TB 7200rpm 8MB USB3.1 termékhez

    Tisztelt Vásárlónk!

    Fizetésnél ingyenes adattörlő kódot biztosítunk Önnek, amelyet a "rendeléseim" menüpontból érhet el sikeres átvétel után: https://www.xupe.hu/fiok/rendelesek.
    Futárszolgálattól függően az átvétel visszaigazolása több időt is igénybe vehet.

    A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

    További információk
    a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:
    https://nmhh.hu/veglegestorles

    Hasonló termékek