Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Total War: WARHAMMER II - Curse of the Vampire Coast

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 835670

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális

  Alapjáték Szükséges


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 5 505 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  Leszáll az éj Lustriára. Miközben a dokkon áll, és a tenger felé néz a gyülekező ködön keresztül, feszítse meg a fülét. A dzsungel hangjai mögötted elhalványulnak, és helyettük nedves puffanás jön, akár a rothadt kötélzet egy penészes árbochoz. A hang megsokszorozódik, és vele együtt ezernyi lélegzet-visszafojtott hang nyögése is, amelyek egy rész-shanty-ba, részben dirge-be kapcsolódnak. Rettenetes orjak szúrják át az előttünk álló homályt, és kiderül a szörnyű igazság: a kísérteties szelekre a Vámpír-part megduzzadt tömbjei és pusztuló hajói támadnak! Fuss most – fuss keményen és gyorsan. Mert ez minden, amit megtehetsz.

  A halhatatlan lord, Luthor Harkon volt az, aki igényt tartott Lustria keleti partjának egy szakaszára. Azóta is az a terület, ahol a halottak felkavarnak, expedíciókat vezetnek a dzsungel belsejébe, vagy áthajóznak a Nagy Óceánon, hogy ócska kalózkodást kövessenek el. De az őrült Harkon főkommodor nem az egyetlen élettelen admirális, aki pisztolyfegyveres zombicsapatokkal, vámpíros mélységőrökkel, szirénekkel és gyászolókkal száll ki a tengerre… vannak más kalózurak, akik saját rettegő flottákat vezényelnek a lőfegyverekhez. az örök szolgálatra szorított legénységgel.

  Ezek a zsarnokok a tengereket járják, hogy vért és aranyat zsákmányoljanak. Most azonban, amikor az Ulthuan örvénye gyengül, a kapitányok több mint puszta kincs után kutatnak… mert a Csillag-Fém szigony a mélyben hever, egy elég erős fegyver ahhoz, hogy a legnagyobb Merwyrm-et is megdöntse!

  A kampánycsomag tartalma:

  • 4 új Legendás Lord
  • New School of Magic: The Lore of the Deep
  • Teljesen új kampánymechanizmusok sorozata
  • Egyedi fejleszthető hajók minden Legendary Lord számára
  • Nyolc új Híres Ezred
  • Egyedülálló technológiai fa, amely felszabadítja a négy egyedi vámpírparti urat
  • Jutalmazd meg élőhalott admirálisaidat hűségüknek megfelelő új flottairodai szerepekkel
  • Új névsor: tornyosuló építmények, ijesztően megszorított tengeri állatok, kísérteties borzalmak és muskétákkal hadonászó kalóz zombi hordák a csatában!
  • A Vampire Coast frakciói játszhatók az Eye of the Vortex és a Mortal Empires kampányokban. A Nagy Örvényért folyó versenyben azonban nem vesznek részt; saját napirendjük van…

  Új kampányfunkciók és mechanika:  Célok
  A nagy Merwyrm Amanart a Nagy Örvény ingadozása ébresztette fel álmából. Terrorizálja a tengeri utakat, hatalmas viharokat idéz elő, és szeszélyből támadja a part menti kikötőket. Csak az szelídíti meg a fenevadat, aki forgatja a Csillag-fémszigonyt, és lesz immunis a tomboló éhségére. A szigonyt azonban először meg kell találni, és egy titkos, ősi tengeri kunyhó három versének segítségével meg kell újítani.

  Minden játszható Legendary Lordnak növelnie kell félelmetes hírnevét, hogy a tengerek leghírhedtebb kalózává váljon. Egyes, egymással szemben álló kalózkapitányok ismerik az ősi kunyhók három versét, és ahogy a te gyalázatod az övékével vetekszik, megkeresnek, hogy megkíséreljenek elpusztítani. Ha a legjobbak vagytok a csatában, megtanuljátok ezeket a verseket, amelyek mindegyike szükséges a Star-Metal Harpoon varázslatos feltöltéséhez.

  Csak a teljes erejű Star-Metal szigonnyal a kezedben indulhatsz a végső, végzetes csatába, akaratod szerint hajthatod Amanart, és válhatsz a világ valaha látott legnagyobb tengeri csapásává!  Becstelenség
  Ahogy a frakciód csatákat nyer, területeket foglal el és Pirate Coves-okat alapít (lásd a Pirate Coves-t alább), a Legendás Lord's Infamy a kalóz urak és hölgyek sorai között nő. Ezen az útvonalon érheti el a végső győzelmet a Vámpírparti kampányban (lásd a fenti célokat).

  Pirate Coves
  A győztes kikötő-telepítési csata után a vámpírparti frakciók új csata utáni lehetőséget választhatnak. A kikötő elfoglalása, kifosztása vagy lerombolása helyett a frakció dönthet úgy, hogy kalózöblöt hoz létre a közelben. Ezek a titkos altelepülések folyamatos bevételt tudnak kiszívni a fő településről, és egyéb előnyöket is hozhatnak a játékos által az Öbölben épített fejlesztésekkel kapcsolatban. Az Öböl csak akkor pusztulhat el, ha magát a települést lerombolják. Ezenkívül egy versengő Vámpírparti frakció, amely meghódítja a települést, saját magának irányíthatja az öblöt.

  Bővíthető hajók és épületfák
  A legendás Lordok saját egyedi hajóikkal vitorláznak. Ezeknek a hajóknak a részletei a Lordon keresztül érhetők el, ugyanúgy, mint a Hordaépületek Horda Frakciói számára, és sok erőteljes fejlesztést tartalmaznak az Úr és serege számára. Ez azonban nem teszi őket szokásos Horda-frakcióvá. A Vampire Coast urai is elfoglalhatnak egy települést, mint bármely más nem horda frakció, és fejleszthetik azt az egyedülálló új Vámpírpart épületfával. Röviden, hasznot húznak a horda és a letelepedett frakciók legjobb tulajdonságaiból.

  Nyolc darabjai!
  A világ körül gondosan elrejtve nyolc egyedi arany token található. Mindegyikük felkutatása és erős őrseregük legyőzése hozzáférést biztosít a Vámpírparti Ezredekhez, amelyek az egységek erőteljes elit változatai a félelmetes Vámpírpart névsorában.

  Kincses térképek
  A folklór kalózai nagy kincseket temettek el szerte a világon. Ahogy megnyeri a szárazföldi és tengeri csatákat, előfordulhat, hogy megtalálhatja a kincses térképeket, amelyek jelzik a durva helyzetüket. Fejtsd meg az őket körülvevő rejtvényeket, és a tiéd lehet...

  Egyedi rítusok
  A Vampire Coast frakciói négy egyedi új rítushoz jutnak hozzá, különféle bónuszokat biztosítva. A Curse of the Queen's Cannon például hozzáférést biztosít a Queen Bess-hez, egy hatalmas, egyszeri hajóágyúhoz, amely hatalmas parabolaívben lő hatalmas ágyúgolyókat, óriási területi hatásokat okozva, és lelassítja a lökéshullám által érintetteket. Egy másik, a tengeri köd átka, minden régiódat beborítja egy ragadós tengeri miazmával, lemorzsolódást okozva ellenségeidnek, és az élcsapat bevetést adva a szörny egységeidnek.

  Új harcterek
  Az új szigettérképek kiterjesztik a teljes háborút: a WARHAMMER II csatatéri környezetei, és most először a játékosok támadhatják és védhetik meg a Dark Elf Black Bárkákat a csatában, és összegyűjtött szárazföldi csapataikkal harcolnak ezeknek a hatalmas tengerjáró építményeknek a magas lejtőin. Ezek az új térképek minden WARHAMMER II játékos számára elérhetőek lesznek, függetlenül a Vámpírpart átka tulajdonjogától.

  Legendás Lordok  A Vámpírpart Legendás Lordjairól szóló részletes információk a Total War Academy hivatalos oldalain érhetők el: https://academy.totalwar.com/vampire-coast/


  Luthor Harkon
  Luthor Harkon főparancsnok évszázadok óta uralja a lusztriai partszakaszt, amelyet Vámpír-partként ismernek. Miközben egy rejtett kamrát megtámadtak, erőteljes karakterjelek ütötték fel Harkon varázslatát, sok harcoló személyiséggé törve elméjét, és elszakították a Varázs Szelétől. Harkon több identitása most a dominanciáért küzd, de egyetlen közös céljuk van, hogy kifosztják a gyíkemberek szent helyeit, és felhasználják Slann műtárgyaik erejét az átok megtörésére és sérült elméjének meggyógyítására.

  Noctilus gróf
  Noctilus gróf, akit egykor Sylvania Nyklaus von Carstein néven ismertek, vonzotta az óceán szívében lévő forgatagba, hogy lakmározzon annak sötét varázslatából. Hatalmas rituálét hajtott végre, hogy oda szállítsa magát, a kastélyát és az összes élőhalott csatlósát a Galleon temetőjébe, egy misztikus helyre, ahol a roncsokat és a tengeri tömböket rajzolják. Noctilus grófként újjászületett, és felemelte az elsüllyedt hadihajók összetört maradványait, hogy kialakítsa a Bloody Reaver törzsét, és ismét meglovagolja a halandó tengerek hullámait.

  Aranessa Saltspite
  Az árapály királynője, Aranessa Saltspite Sartosa egyik legelismertebb és legrettegettebb kalózkapitánya. Egyesek szerint ő maga Manann tengeristen lánya, és ő azt suttogja neki, hogy vegye át az irányítást a világ összes óceánja felett. Most sok tengertől dagadt holttest csapódik a Swordfysh hajótestére, így a Vámpír első társai élettelenséget lehelnek beléjük, és hűséges legénységből hatalmas tömeget hoznak létre, amely készen áll a szolgálatra Saltspite kapitány parancsára. Inkább az élővilág részeként, mint az élőhalottaké, a Sartosa Free Company néven ismert emberi kalózcsapatnak irányítja, egyébként vonakodva osztja meg az irányítást a Vámpírpart lakói felett.

  Cylostra Direfin
  A legenda szerint a tengeri boszorkány, Cylostra Direfin egykor a breton király kedvenc udvari énekese volt. Heves vihar érte őket, hogy az óceánon át énekeljenek a Főnix királynak. A madame feljegyzései dühös sikolyokká váltak, amikor a hajó elsüllyedt, és a fedélzeten lévő összes ember megfulladt. Évtizedekkel később egy korhadt fából és rongyos vitorlából álló breton galleon hajózik a tengeren még a legvadabb viharban is. Ez a The Lamprey, a bosszúálló szellem, Madame Cylostra és legénysége, a Vízbefulladt hajója.

  A hadsereg névsora  Urak:
  • Vampire Flotta Admiral férfi és női változatokkal.
  • Lore's of Magic: Death, Deep, Vampires

  Hősök:
  • Vámpír flotta kapitány
  • Lore's of Magic: Death, Deep, Vampires
  • Gunnery Wight
  • Mourngul Haunter

  Alapegységek:
  • Animált Hulk
  • Puffadt holttest
  • Carronade
  • Halálkiáltás Terrorheist
  • Deck droppers
  • Deck droppers (bombázók)
  • Fedélzeti csepegtetők (kézi fegyverek)
  • Deck Gunners
  • Mélységőr
  • Mélységőr (saruszfegyverek)
  • Fell Bats
  • Habarcs
  • Mournguls
  • Necrofex Colossus
  • Rothadó Leviatán
  • Rothadó Prometheusok
  • Rothadó Prometheans Gunnery Mob
  • Skorbut kutyák
  • Syreens
  • Zombie Deckhands Mob
  • Zombie Deckhands Mob (Polearm)
  • Zombie Gunnery Mob
  • Zombie Gunnery Mob (kézi fegyverek)
  • Zombie Pirate Gunnery Mob (Bombázók)
  • Zombie Pirate Gunnery Mob (kézi ágyú)

  Exkluzív egységek:
  • Sartosa Free Company (Aranessa: Pirates of Sartosa Only)
  • Sartosa Militia (Aranessa: Csak Sartosa kalózai)
  • Queen Bess (Campaign Rite – játékonként egy)

  Híres ezredek
  • Akasztófa óriás (Necrofex Colossus)
  • Éjszakai terrorok (Mournguls)
  • Salt Lord Scuttlers (Deck Droppers – Bombers)
  • Shadewraith tüzérek (fedélzeti tüzérek)
  • The Black Spot (Zombie Pirate Gunnery Mob – Handguns)
  • The Bloody Reaver Deck Guard (Mélységi Gárda)
  • A Lámpás bosszúja (Rotting Prometheans Gunnery Mob)
  • Skjold dagálya (Zombie Deckhands Mob)
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Kiegészítő
  Műfaj: Akció, Stratégia
  Életkor: 16 +
  Megjelenés dátuma: 2018-11-08
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek