Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  TP-Link Archer A9 AC1900 Vezeték nélküli MU-MIMO Gigabit Router

  Kategória: Router

  Cikkszám: Archer A9

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  Tulajdonságok:
  Rendkívül gyors 802.11ac Wave2 kétsávos Wi-Fi
  Az Archer A9 akár 1300 Mbps-os Wi-Fi sebességet biztosít az 5 GHz-es sávban és 600 Mbps-osat a 2,4 GHz-es sávban. Kezelje az egyszerű feladatokat, például e-mailek küldését vagy webböngészést, a 2,4 GHz-es sávban és a sávszélességet igénylő feladatokkal, mint például online játék vagy HD streaming, az 5 GHz-es sávban.
  Fokozott Wi-Fi lefedettség
  Három külső antenna és egy belső antenna vezeték nélküli Wi-Fi jeleket küld otthonának minden sarkába. A Beamforming technológia érzékeli az eszközöket, még akkor is, ha távoli vagy alacsony jelerősségűek, és a vezeték nélküli jelet felé összpontosítja.
  Több eszköz, végtelen szórakozás
  Az Archer A9 segíti az eszközöket az optimális teljesítmény elérésében azáltal, hogy hatékonyabbá teszi a kommunikációt a MU-MIMO technológiával. Három egyidejű adatfolyam lehetővé teszi az összes csatlakoztatott eszköz számára, hogy akár háromszor gyorsabb sebességet érjen el, mint a normál routerek által.
  Hatékony Wi-Fi elosztás a simább teljesítményért
  A Smart Connect segítségével a router automatikusan átirányítja minden eszköz kapcsolatát a lehető legjobb Wi-Fi sávra, míg az Airtime Fairness megakadályozza, hogy a régebbi eszközök lelassítsák a hálózatot. Mindkettő működésével mindenki élvezheti a simább W-Fi élményt késés nélkül.
  Erős garancia a Wi-Fi biztonságára
  Az Archer A9 fejlettebb funkciók és technológiák, például szülői felügyelet, hozzáférés-vezérlés és VPN-kiszolgáló, stb. révén javítja az online biztonságot, emellett a legújabb biztonsági fejlesztések - a WPA3 ™ előnyeit is élvezheti, ha naprakészen tartja a router firmware-jét.
  Gigabites vezetékes sebesség
  A gigabites Ethernet portok (1 WAN + 4 LAN) maximális vezetékes sebességet biztosítanak. Csatlakoztassa a számítógépeket, az intelligens TV-ket és a játékkonzolokat a gyors és megbízható csatlakozásért.
  Okos otthon
  Alexa és az IFTTT együttműködik az Archer A9-el. Az Amazon Alexa egyszerű hangutasításaival könnyedén vezérelheti hálózatát, és okosabbá és könnyebbé teheti az életét az IFTTT segítségével.
  Egyszerű beállítás és menedzsment
  Az intuitív webes felületen vagy a Tether alkalmazáson keresztül percek alatt beállíthatja az Archer A9 készüléket. A Tether elérhetővé teszi a hálózati beállítások, beleértve a szülői felügyeletet és a média megosztását és kezelését bármilyen Android vagy iOS eszközről.

  • 802.11ac Wave2 Wi-Fi - 600 Mbps a 2,4 GHz-es sávban és 1300 Mbps az 5 GHz-es sávban.

  • MU-MIMO technológia - Három egyidejű adatfolyam segíti az eszközöket az optimális teljesítmény elérésében azáltal, hogy hatékonyabbá teszi a kommunikációt.

  • Fokozott Wi-Fi lefedettség - A Beamforming technológia rendkívül hatékony vezeték nélküli kapcsolatot biztosít.

  • Biztonsági garancia - Az olyan fejlett funkciók, mint a szülői felügyelet, a vendég hálózat és a hozzáférés-ellenőrzés, garantálják a Wi-Fi biztonságot.

  • Intelligens kapcsolat - A Smart Connect a klienseket a kevésbé zsúfolt sávokra irányítja és az Airtime Fairness szolgáltatást megakadályozza, hogy a régebbi szabványú Wi-Fi kliensek lelassítsák a hálózatot.

  • Alexa - Irányítsa routerét a hangutasítás segítségével az Amazon Alexával.

  • Mérete: 243.5 × 186.5 × 32.7 mm

  • Biztonság: 64/128-bit WEP, WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA-PSK2, WPS

  • IPv4 és IPv6 támogatás

  Átviteli sebesség 2.4 GHz 600 Mbps
  Átviteli sebesség 5GHz 1300 Mbps
  Hálózati szabvány 802.11 a/b/g/n/ac/ac-wave2
  Átviteli frekvencia 2.4 GHz / 5 GHz
  LAN portok száma 4 db
  LAN portok sebessége 10/100/1000 Mbps
  WAN portok száma 1 db
  WAN portok sebessége 10/100/1000 Mbps
  USB port 1 db
  USB port sebessége 2.0
  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a TP-Link Archer A9 AC1900 Vezeték nélküli MU-MIMO Gigabit Router termékhez

  Hasonló termékek