Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Train Station Renovation - Germany DLC

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1610540

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális

    Alapjáték Szükséges


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 6 150 Ft
      Nettó ár: 4 843 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    Nézd meg a többi játékot is

    https://store.steampowered.com/app/1510440/Honeycomb/


    A Játékról

    Üdvözöljük egy régi, romos vasútállomáson. Egy hely, ahol sok móka lesz!


    A Train Station Renovation - Germany DLC-ben vasútállomások helyreállítására szakosodott felújítási cégként folytatja útját. Az alapjáték teljes kampányával sikeres lefutása után cége Németországba látogat, hogy új állomásokon komplex felújítási munkát végezzen. Ha tetszett a Train Station Renovation eredeti játékmenete, otthon érezheti magát ezzel a DLC-vel! Tisztítsa meg, javítsa és díszítse az állomásokat távol, és győződjön meg arról, hogy mindegyik készen áll az új látogatókra!



    Útjának folytatása!

    Ha valaha is úgy érezte, hogy felújítóként folytatnia kell kalandjait, ez a DLC megkarcolja az adott viszketést! A több mint 6 órányi szórakozás új állomásokkal új lehetőségeket kínál a munkájához, és lehetőséget kínál arra, hogy megmutassa lakberendező lelkét – most több mint 30 új elem áll rendelkezésre minden lakberendezési célra!




    Új állomások!

    Németország 9 jól megtervezett és egyedi állomással várja Önt, amelyeket maga az ország kultúrája és építészete ihletett. Mindegyiknek megvan a maga figyelemreméltó vonása - legyen az általános építészeti tervezés, színhasználat vagy az őket körülvevő hangulat.




    Frissített graffiti és új zeneszámok!

    Tudjuk, hogy tetszettek az eredeti pályaudvar-felújításból származó graffitik, és örömmel látjuk, hogy számos új műalkotást fedezhet fel és fedezhet fel új állomásainkon. Mindenképpen megtalálja őket 10 új dal dallamai között! Minden bizonnyal sokkal jobbá teszik a munkádat, amikor a DLC-n keresztül játszol – olyan számokat adtunk hozzá, amelyek biztosan elbírják a tetszésedet!
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Kiegészítő
    Műfaj: Kaland, Indie, Szimuláció, Könnyed, Szerepjáték
    Megjelenés dátuma: 2022-04-05
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek