FIGYELEM! Ügyfélszolgálatunk nyitvatartási ideje megváltozott: H-P, 11:00 - 16:00 munkanapokon
Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Ugreen AV131 XLR apa - 6.35mm Jack apa Kábel (3m)

    Kategória: Audió kábel

    Cikkszám: 20720-UGREEN

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Az XRL hosszabbítókábel arra szolgál, hogy a mikrofonról a hangszórórendszerre, erősítőre, stúdiófelvevőre, keverőasztalra, patchbayre, PA-ra, kondenzátor mikrofonra vagy más XLR-porttal felszerelt eszközökre továbbítsa a hangjelet adás, élő lejátszás, stúdiófelvétel esetén. Nemcsak a távolságot bővíti és lehetővé teszi a szabad mozgást, hanem megvédi az eszköz XLR-csatlakozóját a folyamatos húzás okozta károsodástól.

    Kivételes hangminőség

    Az oxigénmentes rézvezetőknek, a három árnyékolásnak (beleértve a tiszta rezet, a pamutborítást és a PE szigetelést) köszönhetően a mikrofon XLR kábel megvédi az audiojelet a veszteségtől, és szupertiszta, zajmentes hangzást biztosít Önnek.

    Prémium anyag

    Ennek a mikrofon hosszabbító vezetéknek a puha PVC köpenye rugalmas, hogy könnyedén mozgatható legyen a színpadon, és soha ne aggódjon a szörnyű repedések vagy a hangzás romlása miatt. A szabványos fém XLR-csatlakozók szilárdan és biztonságosan tapadnak az eszközökhöz, és nem fognak megszabadulni.

    Kiegyensúlyozott XLR mikrofonvezeték

    A szabványos, kiegyensúlyozatlan RCA összeköttetésekkel ellentétben, amelyek a fonalukat jelvisszavezetésként használják, a kiegyensúlyozott kábelek külön fonott árnyékolással rendelkeznek, amely további ellenállást biztosít, ami csökkenti az elektromágneses és rádiófrekvenciás zajokat. Ez megakadályozza a földhurok problémákat.
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek