Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Ugreen AV131 XLR apa - 6.35mm Jack apa Kábel (3m)

  Kategória: Audió kábel

  Cikkszám: 20720-UGREEN

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  Az XRL hosszabbítókábel arra szolgál, hogy a mikrofonról a hangszórórendszerre, erősítőre, stúdiófelvevőre, keverőasztalra, patchbayre, PA-ra, kondenzátor mikrofonra vagy más XLR-porttal felszerelt eszközökre továbbítsa a hangjelet adás, élő lejátszás, stúdiófelvétel esetén. Nemcsak a távolságot bővíti és lehetővé teszi a szabad mozgást, hanem megvédi az eszköz XLR-csatlakozóját a folyamatos húzás okozta károsodástól.

  Kivételes hangminőség

  Az oxigénmentes rézvezetőknek, a három árnyékolásnak (beleértve a tiszta rezet, a pamutborítást és a PE szigetelést) köszönhetően a mikrofon XLR kábel megvédi az audiojelet a veszteségtől, és szupertiszta, zajmentes hangzást biztosít Önnek.

  Prémium anyag

  Ennek a mikrofon hosszabbító vezetéknek a puha PVC köpenye rugalmas, hogy könnyedén mozgatható legyen a színpadon, és soha ne aggódjon a szörnyű repedések vagy a hangzás romlása miatt. A szabványos fém XLR-csatlakozók szilárdan és biztonságosan tapadnak az eszközökhöz, és nem fognak megszabadulni.

  Kiegyensúlyozott XLR mikrofonvezeték

  A szabványos, kiegyensúlyozatlan RCA összeköttetésekkel ellentétben, amelyek a fonalukat jelvisszavezetésként használják, a kiegyensúlyozott kábelek külön fonott árnyékolással rendelkeznek, amely további ellenállást biztosít, ami csökkenti az elektromágneses és rádiófrekvenciás zajokat. Ez megakadályozza a földhurok problémákat.
  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek