FIGYELEM! Ügyfélszolgálatunk nyitvatartási ideje megváltozott: H-P, 11:00 - 16:00 munkanapokon
Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Ugreen US563 USB-C apa - USB-C apa 2.0 Adat és töltőkábel - Kék (1.5m)

    Kategória: Adatkábel

    Cikkszám: 15280

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Töltse fel gyorsan eszközeit és vigye át a fájlokat akár 480Mbps sebességgel. Az Ugreen 15280 kábel akár 60W teljesítményt biztosít, a beépített E-marker chippel pedig hatékony teljesítményt és biztonságos használatot garantál. A termék emellett rendkívül tartós és ellenáll a sérüléseknek.

    Gyors töltés

    Nincs több várakozás, amíg eszközei használatra készek lesznek. A kábel akár 60W teljesítményt biztosít, így pillanatok alatt feltöltheti választott berendezését. Például körülbelül 1,5 órát vesz igénybe a 13 hüvelykes MacBook Air 100%-os feltöltése, a Samsung Galaxy S21 Ultra körülbelül 65 perc, a Xiaomi 12 Pro pedig körülbelül 95 perc.

    Széleskörű kompatibilitás

    A legtöbb eszközét könnyedén töltheti a kábellel. A termék számos laptopmodellel kompatibilis, például MacBook-okkal és Lenovo hardverekkel. Jól fog működni olyan gyártók táblagépeivel és okostelefonjaival is, mint a Samsung, az OPPO, a Xiaomi és a Huawei. Lehetővé teszi drónok, fejhallgatók és egyebek töltését is.

    Kiváló minőségű kivitelezés

    A kábel kiváló minőségű szilikonból készült, így nagyon kellemes tapintású és strapabíró - ellenáll a hajlításnak vagy a húzásnak. Nem lesz túlzottan kusza vagy forró. Sőt, a beépített E-marker chip stabil, biztonságos töltést biztosít. Ugyanakkor a kábel ellenáll mind a magas, mind az alacsony hőmérsékletnek.

    Gyors adatátvitel

    A kábel segítségével gyorsan szinkronizálhat fájlokat az eszközök között. Az Ugreen kábel akár 480Mbps adatátviteli sebességet is biztosít, így nem kell túl sokat várni, hogy a kiválasztott fényképek, videók vagy dokumentumok célba érjenek. Mindez időt takarít meg!

    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek