Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Uncharted Ocean

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1158690

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  Az Uncharted Ocean egy történelmi vitorlás RPG a nyílt óceánok, szigetek és hajók világában. Kezdje utazását Faro kikötőjéből, és nézzen szembe egy állandóan változó óceánnal, tele ellenségekkel és kereskedőkkel, hogy felállítsa saját flottáját. A tengerek kaotikusak, de kincs vár rád a feltérképezetlen óceánban!

  Mobil platformokon az Uncharted Ocean már több mint 500 ezer játékos fedezi fel együtt a világot. Csapatunk nem csak az élményt PC-re viszi át, hanem továbbfejlesztjük a vezérlőket, a szolgáltatásokat, a grafikát és a lokalizációt, hogy az élményt a következő szintre emeljük. Az Uncharted Ocean már elérhető Early Access bétaverzióban, a végső megjelenésig minden változhat.

  Háttér


  Az Uncharted Ocean egy történelmi szimulációs vitorlás RPG, amely a felfedezések korában játszódik (i. e. 1400 és 1600 között). Az európai imperialista flották elkezdték gyarmatosítani a világot a kereskedelem és a veszélyes vizeken átívelő brutalitás révén. A játékosok 8 nemzetiség közül választhatnak, mindegyik egyedi képességekkel, szövetségesekkel és ellenségekkel.

  Nem vagy egyedül az óceánban, a kikötők között a világ tele van kalózokkal! Harcolhatsz a kalózokkal, akik megpróbálnak megtámadni, vagy te magad is törvénytelen tengeri kutyák legényévé válhatsz. Hogy megvédje magát vagy megtámadja áldozatait, képzett legénységet toborozhat, és erős csatahajókat építhet. Hogy ezt hogyan kell megtenni, az rajtad múlik!

  Készpénzre lesz szüksége a növekvő flottája finanszírozásához, a legénység fizetéséhez és a korszerűsített fegyverek finanszírozásához. A pénztárak feltöltéséhez árukkal kereskedhet a kikötők között, vagy a kalózkodáshoz fordulhat, és megtámadhat más kereskedőket az útvonalukon. Elegendő befektetéssel megerősítheti és frissítheti a portokat a jobb jutalom érdekében.

  Jellemzők


  Kereskedés – A játékosok közel száz egyedi kikötőbe látogatnak el, amikor valós történelmi helyszínek alapján fedezik fel a világot. Mindegyikben más kereskednivaló áruk és felfedeznivaló karakterek találhatók. Akár egy egész kikötőváros polgármestere is lehetsz!

  Naval Battles – Szerezz szövetségeseket és ellenségeket más hajókkal a tengeren. Maradsz az egyenes és keskeny vonalon, vagy kifosztasz mindenkit, akivel találkozol?

  Hajóépítés – Építsen fel egy teljes flottát a hajótestek, ágyúk, fejek és egyebek testreszabásával.

  Storm's A-Brewing – Minden alkalommal, amikor levágja a vitorlákat, figyelembe kell vennie a szél sebességét és erejét. Az időjárási hatások, például a köd és a viharok korlátozzák a látást, és károsítják a hajót. A Viharok foka arról híres, hogy elsüllyednek a hajók, amelyek nem elég erősek ahhoz, hogy átvészeljék!

  Párbajok! - Mano y mano kard leszámolások néha eldöntik a karakterek és a legénység sorsát.

  Kutatás - Egy egész óceán van odakint. Keressen kincseket a kikötők között elsüllyedt romokban, több száz gyűjthető tárgyjal, mindig van jobb kincs.

  Fekete piac – néha az, amire szüksége van, nem mindig elérhető (vagy nem legális!) A csempészeket sokkal nehezebb megtalálni, csak a legfelső polcokon lévő árukkal kereskednek.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland Indie Akció Szimuláció Stratégia Könnyed Szerepjáték
  Megjelenés dátuma: 2019-12-08
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Uncharted Ocean termékhez

  Hasonló termékek