Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Unknown Planet

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1451890

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  Az Unknown Planet egy nyitott világú kalandos túlélési játék, amely egy idegen bolygón játszódik véletlenszerűen generált világokkal.

  Fedezd fel  Miután az űrszondája lezuhant, egy titokzatos bolygóra ébredsz, amely semmivel nem rendelkezik. Nyersanyagokat kell gyűjtened, primitív eszközöket kell építened, enned, innod, és indulnia kell a felfedező útnak, hogy felfedezze a barátságos füves területektől a karmazsinvörös erdőkig, a lávapusztaságokig és a bio-lumineszcens életformákig, amelyek tele vannak életformákkal, amelyek meg akarnak enni téged. .

  Épít  Építsd fel a bázisodat, termessz farmokat, hogy fenntartsd magad, készíts lámpát éjszakai, olvasszd fel a fémeket, töltsd fel a készleteidet, készíts bioüzemanyagot és akkumulátorokat az épületek áramellátásához, fejleszted ki a szükséges eszközöket és felszereléseket, tárold az erőforrásaidat, és legyõzve lépj tovább a technológiai fán. főnökeik.

  Túlélni  Védje meg magát az állatvilágtól fejlettebb páncélok, közelharci fegyverek, távolsági fegyverek és lőszerek készítésével. Kezelje éhségét és szomjúságát étel- és vízgyűjtéssel, főzési receptekkel, magvakkal és veteményeskertekkel. Keressen és fedezzen fel különböző életközösségeket, hogy ritkább forrásokat találjon, amelyek segítségével fejlettebb tárgyakat készíthet, és túlélheti az űrhajót, amíg újjáépítheti űrhajóját, és megtalálhatja a módját annak, hogy életben hagyja a bolygóról.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland Indie
  Megjelenés dátuma: 2023-10-19
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Unknown Planet termékhez

  Hasonló termékek