Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Usmile P4 Szónikus fogkefe - Fehér

    Kategória: Elektromos fogkefe

    Cikkszám: P4-WHITE

    • 7 380 Ft
      Nettó ár: 5 811 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás: 4 - 9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    Az Usmile P4 ideális szónikus fogkefe kezdőknek és érzékeny fogakkal rendelkezőknek. Alacsony intenzitást használ a fogak gyengéd tisztítására, és fokozatosan hozzászoktatja őket a kefe működéséhez. Ezenkívül az FDA által jóváhagyott, nagy teljesítményű DuPont sörtékkel rendelkezik, amelyek gyengéden, de precízen távolítják el az ételmaradékot. 

    Az Usmile P4 fogkefe percenként akár 38 000-szeres rezgést is generál, hogy hatékonyan tisztítsa meg fogait és a közöttük lévő tereket. 3 módot kínál – a Clean a napi fogmosáshoz és az ételmaradék eltávolításához. A White csökkenti a foltokat és segít fehéríteni a fogakat, míg a Masszázs jótékony hatással van az ínyre és megakadályozza a vérzést. Ezen kívül 3 intenzitási szint közül választhat.

    Az Usmile P4 számos innovatív megoldást alkalmaz, hogy a fogmosást a lehető legkényelmesebbé tegye. A Quadpacer funkció emlékezteti Önt, hogy változtassa meg a tisztítandó területet, hogy a szája teljes mértékben megtisztuljon. A fogkefe 2 perces időzítővel is rendelkezik, amely biztosítja, hogy a fogat az optimális időben mossák. Az intelligens nyomásérzékelő kíméletes tisztítást garantál, megelőzve a túl kemény tisztítást.

    Felejtsd el a fogkefét túl gyakran tölteni. Az Usmile P4 nagy teljesítményű, 2500 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, amely akár 180 napos használatot biztosít egyetlen töltéssel. Az energia megújítására USB-C port szolgál, a töltés 4-5 órát vesz igénybe. .

    Vízálló az IPX7 szerint, a kefét gond nélkül használhatja még fürdés közben is. Ergonomikus kialakítása és modern megjelenése is figyelmet érdemel. Mindez az Usmile P4-et kényelmes és kellemes fogkefévé teszi.
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek