Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Vipfan H01 szellőzőrácsra szerelhető gravitációs autós tartó fekete

    Kategória: Autós telefontartó

    Cikkszám: H01

    • 4 680 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    Vipfan H01 gravitációs tartó rácsra vagy műszerfalra, állítható (fekete)
    Gyakran utazik és használja a telefonján a térképeket? Próbálja ki a Vipfan gravitációs tartóját. A termék stabilitást biztosít, és lehetővé teszi, hogy okostelefonját egy kézzel kezelje. Átgondolt kialakításának köszönhetően hosszú ideig fogja szolgálni Önt, minimalista dizájnja pedig tökéletesen illeszkedik az autó belsejébe. 


    Stabil elhelyezés
    Ne aggódjon telefonja miatt - a termék teljesen biztonságos és stabil. A tartót a beépített csúszka segítségével rögzítse a szellőzőrácshoz. A telefon nem fogja korlátozni a mozgását, és nem fogja akadályozni a látómezőt. Ráadásul a szilikon tartó nem fogja károsítani a készülékét.


    Gondtalan telefonkezelés
    A gravitációs érzékelő alkalmazkodik a különböző méretű telefonokhoz, különböző szögekbe állítva, és 360' forgatható. Kényelmesen és biztonságosan használhatja a navigációt, válaszolhat a bejövő hívásokra - csak egy kézzel!


    Kompatibilis
    A termék 4,7 és 6,5 hüvelyk közötti képernyőátmérőjű okostelefonokkal működik. Tehát a népszerű okostelefonok legtöbb modelljéhez illeszkedik.
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Vipfan H01 szellőzőrácsra szerelhető gravitációs autós tartó fekete termékhez

    Hasonló termékek