Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Vipfan Racing X05 USB-A - MicroUSB kábel 3A, 1m fehér (X05MK-1m-white)

    Kategória: Adatkábel

    Cikkszám: X05MK-1m-white

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Gyorsan és biztonságosan töltheti eszközeit. Átgondolt kialakításának köszönhetően a kábel azonnal feltölti készülékeit, és lehetővé teszi a fájlok átvitelét. Hossza eléri az 1 métert, ami növeli a használat kényelmét, a masszív kivitelezés pedig a sérülésekkel szembeni ellenállásért felel.

    Gyors töltés és fájlátvitel
    Túl sokáig tart a készülékek töltése? Válassza a Vipfan X05 készüléket. A kábel kompatibilis a micro USB porttal rendelkező eszközökkel, és a tiszta rézvezetőknek köszönhetően gyors töltést biztosít. Mi több, a 3A áramerősség felelős a villámgyors adatátvitelért - nem kell többé végtelenségig várni a fájlok átvitelére.

    Tartós
    A Vipfan kábel másik előnye a tartós felépítése. Az X05 100%-ban tiszta rézből készült vezetőkkel rendelkezik, ami nagy teljesítményt jelent a készülék számára. Ráadásul a környezetbarát PVC műanyag kivitel kellemes tapintásúvá teszi a kábelt. Ezenkívül a termék ellenáll a hajlításnak, és a kábel vége ráadásul megerősített.
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek