Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Viscera Cleanup Detail: Santa's Rampage

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 265210

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 1 320 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +350 Ft
  • Elérhető: Utolsó darab ezen az áron
  Megosztás

  Top termékek

  Tragédia! Télapó; elege lett a néphős ajándékozó játékból, a finom karácsonyi áruk beszállítójából. Végtelen kérések kapzsi gyerekektől, akik évről évre egyre többet akarnak, adóemelések, elf szakszervezetek nyomása, számlák, rénszarvasok!

  Az Ön kötelessége, mint a Polar Sanitation Inc alkalmazottja, hogy felszámolja a Mikulás véres tombolásának utóhatásait. Híres műhelyében tündék, rénszarvasok és a Mikulás rövid összeomlása miatti romos falazatok vannak szétszórva.

  Tehát vegye fel a sapkáját, vegye fel a felmosórongyot, és rendezze be ezt a helyet, hogy a cég minél hamarabb cserélhessen ide, és állítsa vissza a karácsonyt egy másik generáció számára!

  Főbb jellemzők


  • Házmesteri szimuláció – Lépjen be egy űrállomás (vagy ebben az esetben az északi pólus) higiéniai technikusának csizmájába, és tapasztalja meg a munka csúcspontjait és mélypontjait.
  • Mikulás műhelye – Fedezze fel a Mikulás hírhedt műhelyét, és fedezze fel a történetet, amely elvezet a tragikus eseményekhez, amelyeket meg kell takarítania.
  • Tisztítás – Az Ön feladata, hogy felszámolja a rendetlenséget, ezért takarítson fel! Használja megbízható felmosórongyát, kesztyűjét, adagológépét és szippantó eszközét, hogy segítsen kiszedni a vért a padlóról! Még akkor is megpróbálkozhat, ha úgy gondolja, hogy elvégezte a munkáját.
  • Sandbox játékmenet – Nem akarsz takarítani? Csak szeretnél nagyobb rendetlenséget csinálni, és játszani a fizikával? Menj tovább!
  • Többszereplős játék – Még néhány barátot/munkatársat is behívhat, hogy jöjjenek és segítsenek a takarításban (vagy még nagyobb rendetlenségben). Osztott képernyős kooperáció is elérhető!

  Megjegyzés a Viscera Cleanup Detail vásárlóinak: A „Viscera Cleanup Detail: Santa's Rampage” Steam kulcsot INGYENESEN biztosítunk mindenkinek, aki megvásárolja (vagy már előrendelte) „Viscera Cleanup Detail” terméket a Steam Store-ban vagy a Humble-n keresztül. Widget oldalunkon.
  Vegye figyelembe azt is, hogy a Santa's Rampage a Viscera Cleanup Detail fő játékletöltéséhez tartozik
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Indie Szimuláció
  Megjelenés dátuma: 2013-12-13
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Viscera Cleanup Detail: Santa's Rampage termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek