Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Wandering in Space

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1971770

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    A Wandering in Space egy egyjátékos virtuális valóság első személyű lövöldözős játék, amely szerepjátékokat és szélhámos elemeket tartalmaz. A történet 2598-ban játszódik, amikor a környezet kritikus pontig romlik, és a "Doomsday Virus" vagy megöli vagy mutálja a fertőzöttet. Az emberek létrehozzák a Föderációt, és az utolsó fennmaradó erőforrásokat arra használják fel, hogy gyarmati műholdakat és űrhajókat építsenek a Föld pályáján. A túlélő egészséges embereket csoportosan szállítják át az űrbe, hogy távol maradjanak a vírusoktól és a szennyezéstől, így a többi ember a Földön marad, betegségek és éhínség közepette küszködve.









    Játékmenet: Föderációs katonaként fogsz játszani, aki elvesztette emlékezetét. Ébredjen egy lezárt űrbázison, és vegyen részt a szövetségi hadsereg frakciói közötti konfliktusban. Használj fegyvert a bázison az ellenségek elleni küzdelemhez. Amikor eljön a halál, menekülj a harc elől, és élj újra a bázison a páncélod titokzatos eszközével. Gyűjts anyagokat minden átfutásnál, hogy új fegyvereket és képességeket nyiss meg. Erősödj meg és győzd le az ellenségeidet, de nagyobb kihívásokkal kell szembenézned...



    Roguelike dungeon crawler: A végső cél az, hogy elérjük a bázis legfelső emeletét, amely előtt öt emeletet kell kitakarítani, amelyek mindegyike különböző ellenségeket és kihívásokat tartalmaz. Minden alkalommal, amikor elindítja az átfutást, az emeletek elrendezése véletlenszerűen generálódik.



    Véletlenszerű fejlesztési jutalmak: Minden emeleten három buff kerül kiosztásra a játékos felszerelésének típusa alapján. A játékos minden emeleten csak egyet választhat. Az együtt választott buffok erősek lehetnek, de a halál után elvesznek.



    Erőforrások gyűjtése: Miközben harcolsz, mindenféle anyagot, például műanyagot és fémet gyűjthetsz össze, amelyek mindenhol szétszóródnak. Tárolhatod őket a hátizsákodban, és visszaviheted őket az alapra. A bázison lévő szétszerelő segítségével az összegyűjtött erőforrásokat különféle „anyagokra” bonthatja. Fegyver és páncél elkészítésére és fejlesztésére használhatók.

    Statisztikák/Attribútumok frissítése
    Használd az összegyűjtött és leszerelt „anyagokat” a páncélod erejének és védelmének fejlesztésére. Ez növeli a harci képességeit.

    Fegyverfrissítés:
    Használja az összegyűjtött és leszerelt „anyagokat” olyan fegyverek feloldására, mint az elektromágneses pisztoly, elektromágneses puska, puska, lézerágyú és elektromágneses íj. A különböző fegyverek eltérő harci élményt nyújtanak. Minden fegyver másképp érzékeli a hatást. Mielőtt harcba indulnál, növelheted fegyvered erejét, lőszerkapacitását és támadási sebességét.

    Lőszer ellátás:
    Mielőtt elhagyná a bázist, az összegyűjtött anyagokat lőszerré alakíthatja. A megfelelő lőszer birtoklása előnyös a harcban.

    Fegyver leírása

    Sörétes puska
    Nagy tűzerő nagy pontossággal az első lövésnél. Ez a legjobb fegyver, hogy közelharcban halálos sebzést okozz ellenségeidnek. Erős érzékelést ad az ütközésről, amelyet némi visszarúgás kísér, kiváló játékélményt biztosítva.

    Elektromágneses ágyú
    Rendkívül erős behatolású fegyver, amely belülről is képes elpusztítani az ellenséget. Az ellenségek becsapódáskor felrobbannak. Célozzon és kezdje el a vérszomjas mészárlást most!

    Speciális effekt:
    Mindegyik fegyvernek más az érzése, amely egy valódi fegyver becsapódását utánozza. Ahogy nősz ebben a véres mészárlásban, a zombik megölésének sokféle módja az egyik szórakozásod lesz.

    1. Végtagok feldarabolása
    A zombik végtagjait lődd le, hogy cselekvőképtelenné tedd őket.

    2. Fejlövés
    A fejlövéstől az ellenségek feje felrobban. Használd egyes fegyverek hatását zombik repülésére.

    Mutáns zombi
    A normál zombik csak kis sebzést tudnak okozni közelről. A mutáns zombik támadhatnak és a hatásterületen károkat okozhatnak. Még halálos sérülést is okozhat, ha a páncél túl gyenge.

    1. Poison Zombie
    Mérgező gázt terjeszt. Fizikai tulajdonságaid megsérülnek a mérgező gáz tartományában. Persze ha a méregzombi megsérül, megvadul!

    2. Lángszóró katona
    Valamikor társaink voltak, de ettől a „katasztrófától” teljesen elvesztette az eszüket. Ne közelítsd meg őket, mert az általuk kibocsátott láng nem olyan, amit egy normális ember elvisel.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Kaland Indie Akció Szerepjáték
    Megjelenés dátuma: 2022-06-30
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Wandering in Space termékhez

    Hasonló termékek