Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  War for the Overworld

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 230190

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 2 845 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  Belefáradt a betörő kazamatákba? Ideje megépíteni a sajátodat!

  Úgy érzed, hogy egy sületlenségben vagy, egykedvűen kizsigerelve a gonosz fickókat, akik végtelenül keresik az aranyat és egy kicsit jobb csizmát? Kezd azon tűnődni, hogy valóban a hősiesség a hivatásod? Akkor üdvözöljük a Háborúban a túlvilágért!

  A Dungeon Management Reinkarnálódott  Ásd fel és építsd fel a kazamatadat a túlvilág alatt, a modern kazamatakezelő játékban, amely a leghűségesebb a műfaj eredeti DNS-éhez. Tartsd meg a kazamataidat, üsd pofon a csatlósaidat, és kovácsolj földalatti erődöket, amelyek tele vannak olyan gagyi szobákkal, csapdákkal és szörnyű csatlósokkal, akikre vágysz. Tedd mindezt a gonosz eredeti és legjobb hangjának: Richard Ridingsnek a mentorálásával!

  Használd a Gonosz Arzenálját  A Gonosz szereti a lehetőségeket, és a Gonosz vénákon belül rengeteg megkerülnivaló van! Válassz több mint hatvan szoba, varázslat, bájital, rituálé, védekezés és konstrukció közül, ahogy haladsz a játékban. Vezesd be ördögi eszközeidet a túlvilág jó hősei ellen, és tanítsd meg őket a birtokháborítás árára.

  Győzz le számtalan módot  Hat játékmód közül választhat, a saját egyedi módján hódíthatja meg ellenségeit. Válasszon a Campaign, Skirmish, Scenarios, Multiplayer, Survival és a My Pet Dungeon kiegészítő közül (az alapjátékban található ingyenes 2 szintű demó), és fedezze fel, mit jelent valójában rosszfiúnak lenni.

  Testreszabhatja, létrehozhat és megoszthatja... ellenségeivel  Készítsd el saját térképeidet és kampányaidat az intuitív és hatékony térképszerkesztővel , kiegészítve szkriptek támogatásával, majd oszd meg őket a Steam Workshopon, hogy csatlakozhass a már elkészített több ezer egyedi térképhez! Avatkozzon tovább, és változtassa meg magát a szabályokat tetszés szerint több tucat mutátorral. Gonosznak lenni még soha nem volt ennyire kreatív!

  Készítette: Kultisták (Fanatikusok), Kultisták (Fanatikusok)  A War for the Overworldot egy független, fanatikus fejlesztőcsapat fejleszti, akik mindegyike igazán szereti a dungeon management műfajt. Az indulás óta folyamatosan frissítjük a játékot, számtalan javítással, egyensúlyozással, polírozással és sok új funkcióval. Közösségünk létfontosságú volt a sikerünkhöz, és segítségük nélkül nem tudtuk volna olyanná tenni a játékot, amilyen ma. Őszintén köszönjük nekik.

  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Indie Szimuláció Stratégia
  Életkor: 12+
  Megjelenés dátuma: 2015-04-02
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a War for the Overworld termékhez

  Hasonló termékek