Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Warsim: The Realm of Aslona

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 659540

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 700 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    A 'Warsim: The Realm of Aslona'-ban egyetlen célod az, hogy a birodalmat működésben tartsd, akár gyarapodsz, és hatalmas birodalommá válsz, akár romba dőlsz. Teljesen rajtad múlik, hogy miként uralkodsz, durva diktátor leszel, aki adót számít fel az embereknek a levegő belélegzéséért, vagy véréhes hadúr, aki hadseregeket és zsoldoscsapatokat irányít az ellenséges földek megszállására, vagy esetleg egy karizmatikus diplomata, hatalmas kereskedelmi hálózatokkal és szövetségek.

    A Warsim alapvető célja, hogy lehetővé tegye a játékos számára, hogy azt tegyen, amit akar, természetesen ennek megfelelő következményekkel (és talán túl messzire mentünk e tekintetben). El akarod pusztítani a bankot, mert tartozol nekik 1 arany kölcsönnel, biztos, hogy be akarsz börtönözni minden zenészt, aki felkeresi az udvarát, hogy eltántorítsa a bárdokat attól, hogy meglátogassanak, kész, szerencsejátékkal akarnak játszani, és elpazarolják az összes skorpióharcra tett fogadásodat? és kockajátékok, igen, igen és igen! (Ha többet szeretne megtudni, olvassa el lent)

    A Warsim néhány fő vagy érdekesebb funkciója:



    Fedezze fel a gazdag és hatalmas világot, amely tele van több mint 100 felkeresendő/vásárolandó/kifosztandó hellyel, és úgy alakíthatja a világot, ahogy jónak látja. Látogasson el egy óriási feketepiacra, amely csordultig tele van rejtélyekkel és csodákkal, fedezzen fel rejtett városokat (igen, ezek többszörösét!), Egy skorpió harci gödröt, furcsa falvakat és kultikus városokat. Túl sok időt töltöttek a világ kidolgozásával. A felfedezés jól meg van jutalmazva!





    A trónteremben az a feladatod, hogy a birodalmad embereivel beszélgess és foglalkozz velük, legyen az egy kis királyság 10 látogatóból álló sorral, vagy egy hatalmas birodalom 1000 emberből álló sorokkal. Találkozni fog szerencsejátékosokkal, bárdokkal, csalókkal, zsoldosokkal, köznéppel, koldusokkal és mindennel, ami a kettő között van. Több mint 1000 különböző találkozás összetett megoldásokkal és reakciókkal. Hogyan fogja kezelni a birodalmát? Beépíted a csapóajtókat, és elküldöd az elég ostobákat, hogy meglátogassanak téged, és a halálba zuhannak? vagy felvesz egy ügyes intézőt, aki foglalkozik velük helyetted! Tiéd a választás.





    A Warsim egyedülálló és alapos eljárási versenygeneráló rendszerét évek óta fejlesztik, és jelenleg összesen 94 887 852 lehetséges versenyt produkál, ami nagyjából azt jelenti, hogy soha nem fogod kétszer látni ugyanazt a versenyt, valójában statisztikailag a látott versenyek soha nem voltak korábban bárki látta! Lehet, hogy tengerjáró goblinokat, tűzorkokat, szemtelen tündéket vagy a nyugati teknősök híres félteknőseit, narancsos ogretaurokat, beltenyésztett ároktörpöket és még sok millió olyan fajt találhatsz, amelyeket el sem tudsz képzelni!

    Ezen fajok mindegyikének megvan a saját születési aránya, egyfajta udvariasság (vagy vadság), három egyedi egység, mindegyik különböző harci pontszámokkal, saját törvényei és társadalmi normái (például az idegengyűlölet), valamint a faji előtagjaiktól függően eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek. Az egyedi faji képességek nagy listája minden játékot egyedivé tesz!





    Warsimban nem csak a versenyek masszívan procedúrálisak, hanem az arcok is! Az arcok teljes száma valahol a 100+ Quadrillion tartományban van, amivel szembe kell nézni (kimutatom magam), ez alapvetően végtelen. Ez azt jelenti, hogy az összes ellenséges uralkodó, a személyzet tagjai, és mindenki, aki megjelenik a tróntermében, mind olyan arc, amelyet csak abban a pillanatban láthat, és soha többé senki másnak a világon! Elég menő mi?

    Íme, 10 a 62 418 146 400 000 (62,4 billió) különböző ork arc közül!



    És még egy csomó arc a különböző játékversenyeken!





    Az Aréna egy másik fontos hely a királyságodban, itt hősök emelkednek és buknak, míg másokra az örökkévalóságig emlékeznek, okos szerencsejátékosok gazdagítják szerencséjüket, nagyszerű és magasztos versenyeket rendeznek, a közönség pedig vérre vágyik! Az Arénát sokféle formában megtalálhatod, és akár magadnak is elviheted, beállíthatod a belépési költségeket, módosíthatod a szabályokat és tetszés szerint frissítheted!





    Játékok a játékokon belül? Fogadj! Egy királyság uralkodása időnként unalmas lehet, és érdemes szórakoztatni az időt, bérelni egy játékmestert, hogy kitöltse az idejét, ha unatkozik, vagy játsszon egyet a sok kocsmában és a világ különböző helyein elszórt játékok közül, amelyek : csigaverseny, denevérverseny, patkányverseny, kőpapír olló, 21 kockajáték, sárkányölő lovag, hirtelen halál (4 különböző típus), érmedobás, kockák kitalálása, mocsaras kupajáték, Thralls ujj, állatgödör-harc, skorpió gödörharc, és még sok más!





    Ön a procedurális művészetek szerelmese? Miért ne hallgathatná meg a Warsim világ számos bárdjának egyikének procedúrálisan generált dalait, vagy menjen el a Zenészcéhhez vagy a Goblinwood dobiskolához, és próbálja ki magát a zenélésben. A világ tele van mindenféle procedurálisan szörnyű zenészekkel, az ork röfögőktől, a gnóm-füttyöktől, a goblin dobosoktól, a csattanóktól, a vámpírlantosoktól és még sok mástól! Bérelj egyet saját személyes udvari bárdnak, és képezd ki őket, hogy jobban és gyorsabban játsszanak!





    Egy királyság uralkodása nem csak háborúzás és hódítás, dőljön hátra, lazítson, és gyűjtse össze népét az általad tervezett ünnepre! Vagy utazzon körbe, és látogasson el a világ népeinek exkluzív ünnepségeire, beleértve a Blackmarket Century Festival-t, egy hatalmas fesztivált, amelyet észak gyöngyszemében tartanak, vagy ha jól bánik velük a nagyszerű GOBLINWOOD JAMBOREE-vel! Évtizedenként egyszeri tapasztalat Goblinwood goblinvárosában.

    Itt egy goblin ivóverseny! (Ez elég egyszerű, mert a goblinok nem tudnak inni!)





    Őszinte és jó természetű uralkodó nem neked való? Szívesebben küldenéd hűséges harcosaidat láthatatlan mélységekbe, hogy rabszolgasorba ejtsék az alvilág vadállatait, hogy edzenek és harcoljanak? Ha a válasz igen, akkor szerencséd van, építs egy szörnygödröt a királyságodban, és tarts bent 3-at a több mint 27 000 eljárási úton generált szörnyből! Küzdj velük és képezd ki őket a 45 ellenfél edző bármelyike ​​ellen! Megvan, ami kell?





    Nehéz nap a trónon? miért nem részegül be a világ számos különféle kocsmájának egyikében. Itt számtalan különféle italt találhat, különböző hatásokkal, és rengeteg dolgot lehet megkóstolni minden tavernában. Figyelmeztetés azonban, igyon túl sokat, és eszméletvesztést okozhat, és felébredhet egy alvó ogress mellett, vagy egy könnyebb pénztárcára... És a másnaposságról ne is beszéljünk!

    Közösség


    A Warsim egy fantasztikus közösséggel rendelkezik, amely számos platformon elterjedt. Elsősorban a redditen lévő közösségünk, de a discord és a steam közösségünk is.

    Itt van sok ok, amiért szeretem a Warsim közösséget

    Nem tudom leírni, hogy a közösség milyen félelmetes és támogató volt velem a játék fejlesztése során eltöltött évek során, és csak remélni tudom, hogy méltó készterméket szállítok.

    Köszönöm, hogy mindezt elolvastad, és ha megkapod a Warsimot, remélem tetszeni fog!
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Indie Szimuláció Stratégia Szerepjáték
    Megjelenés dátuma: 2017-06-28
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Warsim: The Realm of Aslona termékhez

    Hasonló termékek