Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  White Lilies Code

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 2682690

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 1 965 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  A White Lilies Code vizuális regény. Egy közönséges technikus megvizsgál egy állomást, amelyet ritkán használnak. Hirtelen ott talál egy ismeretlen lányt. Kiderült, hogy ő a kialudt civilizáció képviselője. Hazáját elpusztította a Fekete Birodalom. Úgy tűnik, megmenekült, amikor elérte a Földet. De ez nem így van. A Fekete Birodalom már titokban itt van. Katonái láthatatlanul harcolnak az emberekkel. A főszereplő aktívan részt vesz az események fordulópontjában. Megpróbál megoldani néhány problémát. Ahogy a történet kibontakozik, a karakternek sok nehéz döntést kell meghoznia, és bátorságot kell mutatnia egy kozmikus csatában.
  A játék cselekménye bővelkedik a thriller elemeiben. A cselekmény feloldása gyors, nem túl hosszú. Az eredmény a végsőkig nyilvánvaló. A nagyszerű dizájn megragadja a távoli jövő hangulatát. A jó zene- és hangválasztás növeli a hatást.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland, Indie
  Megjelenés dátuma: 2024-01-14
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek