Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Winter Resort Simulator Season 2

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1420770

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 7 230 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek



    valósághű és hiteles szimulációja egy síközpontnak, annak minden izgalmas technikai eszközével és járművével. Tapasztalja meg a sípálya vezetőjének változatos mindennapjait!

    Készítse elő a legmeredekebb lejtőket eredetileg engedéllyel rendelkező hómacskákkal, és működtessen különféle kötélpályákat. Keressen pénzt és fektessen be új létesítményekbe, hogy saját síterepét a legjobb legyen!



    Az új többjátékos módnak köszönhetően végre megragadhatod barátaidat, és együtt élvezheted a játékot! Oszd meg a munkát, üzemeltetd a felvonókat, készíts lejtőket és kezelj hóágyúkat. Vagy csak csatlakozzon barátainak járműveihez az utasülésen, és dobjon egy hógolyót!


    Hívd meg barátaidat a térképedre, és működtesd együtt az üdülőhelyet a többjátékos módban. Szabja személyre karakterét és járműveit, hogy jobban illeszkedjen az általános síközpont témájához! Mindennek tetejébe a játék általános teljesítménye javult. A továbbfejlesztett, valósághűbb hórendszer és a továbbfejlesztett járművezérlők még izgalmasabbá teszik a játékélményt, mint korábban.

    Élvezze a többjátékos módot barátaival, és kezelje a sípálya életének napi kihívásait!
    Továbbfejlesztett hórendszer nagy felbontással és valósághűbb hóviselkedéssel
    Megnövekedett általános teljesítmény
    Részletes kötélpályák és járművek, valós gyártók által hivatalosan engedélyezett
    Átfogó Modding támogatás
    Dinamikus környezeti rendszer változó időjárással










    Különféle kötélpálya-típusokat üzemeltethet, és elsajátítja a kötélpálya-kezelők kihívásait. Tudjon meg többet a kötélpályák műszaki hátteréről, és tekintse meg közelebbről a felvonók műszaki folyamatainak rendkívül összetett és részletes ábrázolását. Az interaktív oktatóanyagok lépésről lépésre részletesen ismertetik a kezelést és a folyamatokat. Minden kötélpálya hatósági engedélyével készült .

    Különböző kötélpályák valósághű kikapcsolódása
    Hivatalosan engedélyezte
    4 különböző D-Line ülőlift és gondola
    Tricable gondola telepítés CWA Atria gondolával
    Hiteles Csatlakoztassa a kötélpálya-vezérlő rendszert
    Rendkívül pontos és lépésről lépésre interaktív oktatóanyagok a kötélpálya üzemeltetéséhez
    Építsd meg saját kötélpályádat a világszerkesztő módban!
    Több kötélpálya elérhető modding vagy DLC-k segítségével!


    A síközpontban különböző típusú járműveket használhat napi feladataihoz. Hómacskák, motoros szánok és terepjárók várnak rád. Készítse elő a lejtőket a három egyikével hómacskák. Élvezze a motoros szánozást és szállítson árut a pickuppal. Ha az időjárás nem kedvez, használja a lehetőséget TR-10 hóágyú és készítsen friss havat sívendégeinek! Minden jármű tervezésénél különös figyelmet fordítottak a részletekre, és betekintést nyújtanak a mögöttes összetett technológiába. Hívd meg barátaidat, hogy csatlakozzanak hozzád, és vagy ragadd meg a saját járművet, vagy foglalj helyet melletted a társvezetői ülésen!

    Hivatalosan engedélyezte és
    100
    600 „Level Red” csörlős és szóló változatban
    Hójáró autó
    TR-10 hóágyú
    Felvenni
    Több jármű elérhető moddinggal vagy DLC-vel!


    A részletes gazdaságossági rendszer arra vár, hogy Ön kihasználja. Ügyeljen az olyan tényezőkre, mint az árak és a boldogság, hogy növelje láthatóságát és népszerűségét. A sívendégek szívesen lovagolnak le a lejtőkön, és szeretnének pihenni valamelyik hegyi étteremben. Fedezze fel a falut és minden részletét egyedül vagy barátaival együtt többjátékos módban. Élvezze a festői kilátást a hegyek tetején, vagy nézze meg közelebbről a részletes falut lent a völgyben. A dinamikus időjárási változások résen tartanak, és teljessé teszik a játékélményt!

    Részletes gazdasági rendszer
    Sívendégek látogatják üdülőhelyét
    Dinamikus időjárási rendszer nappali/éjszakai ciklussal
    Interaktív játékmenet oktatóanyagok
    Festői hegyi tájak és részletes táj


    Saját üdülőhelyet szeretne építeni? Nincs mit! tartalmaz egy erőteljes játékon belüli világszerkesztőt, amely lehetővé teszi, hogy bármikor módosítsa a világot a játékon belül. Építsen további kötélpályákat, tervezze meg saját pályáit, vagy alakítsa ki teljesen saját síterepét!

    Még mindig többet akarsz? Nézze meg a Steam Workshopot, és töltse le a többi játékos által létrehozott új kötélpályákat, küldetéseket, járműveket és teljes síterepeket! Az átfogó módosítási támogatás szinte semmi korlátot biztosít az új tartalmak és funkciók számára. És ami a legjobb: Az összes mod tartalom egyjátékos vagy többjátékos módban egyaránt használható – így teremtsd meg álmaid síterepét, és élvezd együtt barátaiddal!

    A játékon belüli világszerkesztő valós idejű térképmódosításhoz
    Átfogó módosítási támogatás kötélpályákhoz, járművekhez és küldetésekhez
    Töltsd le és oszd meg a modokat a Steam Workshopon keresztül
    Maps és mod támogatás többjátékos módban is!

    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Indie Szimuláció Könnyed
    Életkor: 3+
    Megjelenés dátuma: 2020-11-26
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Winter Resort Simulator Season 2 termékhez

    Hasonló termékek