FIGYELEM! Ügyfélszolgálatunk nyitvatartási ideje megváltozott: H-P, 11:00 - 16:00 munkanapokon
Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    WiZ 8719514550155Z intelligens fényerő szabályozás Intelligens izzó Wi-Fi/Bluetooth Sárga 7 W

    Kategória: LED-es égők

    Cikkszám: 929003057022

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    A retro stílusú WiZ LED ST64 intelligens izzóval az embereket szem előtt tartva tervezett világítást telepíthet maga köré. Klasszikus megjelenés borostyánsárga bevonattal - tökéletes dekorációs lámpákhoz. Válasszon a fehér különböző árnyalatai közül a melegtől a hidegig a legjobb hangulat megteremtéséhez. Beállíthatja a lámpák be- és kikapcsolását napi vagy heti rutinjának megfelelően, vezérelheti a világítást okostelefonjával vagy hangjával, és távolról is hozzáférhet a lámpákhoz, még akkor is, ha távol van otthonától. A WiZ fények a meglévő Wi-Fi útválasztóhoz csatlakoznak, és nem igényelnek további hardvert.

    Könnyen konfigurálható intelligens világítási funkciók

    Egyszerűen csatlakoztassa WiZ eszközét Wi-Fi hálózatához, hogy azonnali hozzáférést biztosítson az intelligens funkciókhoz. Könnyedén vezérelheti a lámpákat, amikor távol van otthonától, ha ütemezi az automatikus be- és kikapcsolódást. Nincs szükség további berendezések, például hub vagy hálózati hozzáférési átjáró telepítésére!

    Illessze a fényeket a napjához

    Automatizálja intelligens világítását, hogy kövesse napi vagy heti rutinját. Ütemezze be, hogy a lámpák felgyulladjanak reggel vagy hazaérkezés előtt, majd kapcsolják le, hogy energiát takarítsanak meg, amikor nincs rá szükség.

    Tervezze meg a tökéletes világítási elrendezést

    A különböző fehér és színes fénymódok kombinálásával tökéletes megvilágítást teremthet a nap minden pillanatához. Egyszerűen mentheti az új megállapodást, és bármikor kiválaszthatja a WiZ alkalmazás vagy hang segítségével.

    Teremtse meg a megfelelő hangulatot a hidegtől a melegig állítható fehér fénnyel

    Válasszon a fehér fény számos árnyalatából, az energizálótól a földestől a meleg és hangulatosig, vagy egyszerűen válassza ki az előre programozott módok egyikét, mint például a Fókusz vagy a Relax, hogy megteremtse a kívánt hangulatot a szobában.

    Az intelligens lámpák dimmer nélkül is tompíthatók

    Okostelefonja, WiZ vezérlőtartozék vagy hang segítségével a megfelelő szintre tompíthatja a fényeket. Nem kell drága fényerő-szabályozót telepítenie.

    Irányítsd az intelligens világítást a kívánt módon

    A WiZ sokféle módon lehetővé teszi az intelligens világítás vezérlését. Lehetővé teszi a világítás beállítását okostelefonjával, hangjával, WiZ távirányítójával vagy meglévő fali kapcsolójával a két kedvenc mód közötti váltáshoz. Működik a Google Home, Alexa és Siri parancsikonokkal.

    Könnyen vezérelheti intelligens lámpáit bárhonnan

    Nem kell attól tartanod, hogy égve maradnak a lámpák, amikor senki nincs otthon. Okostelefonja segítségével bárhonnan kikapcsolhatja őket.

    Klasszikus izzó átlátszó üveggel és LED izzószálakkal

    Izzó átlátszó üveggel és LED izzószálval. Tökéletes látható fényforrással rendelkező dekorációs lámpatestekhez. Klasszikus stílus, amely jól néz ki, akár be van kapcsolva, akár kikapcsolva a lámpa.

    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek