Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Worms W.M.D

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 327030

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 2 435 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  Nézd meg a Worms Rumble-t:

  https://store.steampowered.com/app/1186040/Worms_Rumble/


  A Játékról  A férgek visszatértek eddigi legpusztítóbb játékukhoz. A gyönyörű, kézzel rajzolt 2D-s megjelenés, a vadonatúj fegyverek, a mesterségbeli alkotások, járművek és épületek bemutatása, valamint néhány hőn szeretett klasszikus fegyver és játékmenet visszatérése révén a Worms WMD a valaha volt legjobb féregélmény.

  Dolgozzon végig 30 egyre nehezebb kampányszinten a rendelkezésedre álló új és klasszikus fegyverek hatalmas arzenáljával. Használj új járműveket, hogy káoszt okozz az ellenség soraiban, és használj épületeket, hogy taktikai előnyt szerezz, miközben megpróbálod uralni a csatateret!

  Mérkőzz meg akár öt ellenféllel a vidám, teljes taktikai féregharcban, egyenként akár nyolc féreggel, akár helyi, akár online többjátékos játékban, beleértve a rangsorolt játékot is. Lapítsd le ellenfeleidet a betonszamárral. A Szent Kézigránát segítségével féreghúsdarabokat alakítsunk belőlük. Esőzz le a pokolról fentről helikopterekkel, vagy dobd feledésbe őket a tankkal. 80 fegyverrel és segédprogrammal karnyújtásnyira van, ez Worms a kaotikus legjobbja!

  Főbb jellemzők   • Csodálatosan 2D : A Worms-formula eddigi legjobb megvalósítása, most egy vadonatúj féreggel és csodálatos, digitálisan festett 2D-s grafikával.
   • Járművek : A férgek hadviselése a sorozatban először bemutatott járművekkel komolyabbá válik. Urald a tájat a harcra kész tankokkal, kelj fel az egekbe, hogy helikopterekkel szabadítsd fel felülről a poklot és így tovább!
   • Épületek : Tartsa le a fejét, és bújjon el egy épületben. Az épületek taktikai előnyt jelentenek azáltal, hogy elrejtik a férgeket, és megóvják őket a közvetlen támadásoktól!
   • Crafting : Nincs több várakozás, amíg az ellenfelek sorra kerülnek! Ragadd meg a játék közben az égből lehulló ravaszládákat, hogy ördögien továbbfejlesztett változatokat készíts olyan tárgyakból, mint az elektromos bárány, a bazooka pite és a szent bányagránát, hogy szabadjára engedd ellenségeidet!
   • Klasszikus Worms fizika és játékmenet : Vadonatúj motorunk újrateremti a sorozat rajongók kedvenc szereplőinek hangulatát; és újra bevezetik a nagyon szeretett Classic Ninja Rope-ot!
   • Új és klasszikus fegyverek : Több mint 80 fegyver és segédprogram kéznél van, köztük számos visszatérő klasszikus és egy csomó új kiegészítés, mint például a Dodgy Phone Battery, a Unwanted Present és az OMG-csapás.
   • Mounted Guns : Mintha több mint 80 fegyver és segédprogram még nem lenne elég! Különböző típusú fegyvereket helyeznek el a táj körül, lehetővé téve, hogy a háborút szító férgek még TÖBB kárt okozzanak!
  • Vidám egyjátékos, valamint online és helyi többjátékos hadviselés : A Worms WMD zárolva érkezik, és hatalmas arzenálnyi kiképzési küldetéssel, kampányküldetéssel és kihívásokkal van ellátva a szólójátékosok számára. Tanulj, majd indulj online, hogy pusztítást okozz a többjátékos módokban, beleértve a rangsorolt játékot is, ahol akár hat játékos is elfér, egyenként nyolc féreggel a térképen!
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Akció Stratégia
  Megjelenés dátuma: 2016-08-23
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Worms W.M.D termékhez

  Hasonló termékek