Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  WWE 2K18

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 664430

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 40 785 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  Digital Deluxe Edition


  A WWE történetének legnagyobb videojáték-franchise-ja visszatért a WWE 2K18-cal! A Deluxe Edition hozzáférést biztosít a WWE 2K18 Season Passhoz, a MyPlayer Kick Starthoz, az Acceleratorhoz, a Kurt Angle két játszható verziójához, a Cena (Nuff) tartalomhoz és még sok máshoz!

  Több mint egy évtizedes szünet után visszatért az olimpiai hősöd! Szerezd meg a 2017-es WWE Hírességek Csarnokának osztályának két játszható verzióját, a Kurt Angle-et! Játssz a WWE „amerikai hős” (2001) vagy az ECW „Wrestling Machine” személyeként (2006).

  Ünnepelje a történelem egyik legkedveltebb és legmegosztóbb WWE szupersztárjának 15. évfordulóját exkluzív digitális tartalommal! Játssz John Cena két legádázabb riválisaként karrierje során, Rob Van Dam és Batista szerepében! A John Cena két verzióját is megkapod (2001 és 2006)!


  A Játékról

  MEGJEGYZÉS: 2022.06.30-tól a WWE 2K18 összes többjátékos szervere leáll. Ezt követően az összes online szervert igénylő játékfunkció nem fog működni.

  A WWE történetének legnagyobb videojáték-franchise-ja visszatért a WWE 2K18-cal! A Seth Rollins szupersztárt felvonultató WWE 2K18 azt ígéri, hogy minden eddiginél közelebb visz a ringhez kemény akciókkal, lenyűgöző grafikával, drámával, izgalommal, új játékmódokkal, további meccstípusokkal, mélyreható alkotási lehetőségekkel és mindennel, amivel eddig találkoztál. szeretni a WWE 2K-ból. Legyél olyan, mint senki.

  A valaha volt legrealisztikusabb WWE videojáték!

  A legvalósághűbb WWE videojáték-élmény még intenzívebbé vált nyolc embermérkőzéssel, új markolórendszerrel, új súlyérzékeléssel, több ezer új animációval és hatalmas kulisszák mögötti területtel. A vadonatúj renderelőmotor vizuális átalakítást is ad a WWE 2K18-nak, és soha nem látott életre kelti a WWE drámáját!

  Az én karrierem

  Egy új MyCAREER-élmény a nagyszerűség felé vezet, miközben a WrestleMania felé vezető úton halad. Fedezze fel a WWE-t, mint még soha, ingyenes barangolás, WWE szupersztárokkal folytatott beszélgetés, szövetségek létrehozása, ellenségek megszerzése, küldetések keresése és a közelgő mérkőzések stratégiájának kialakítása révén.

  Út a dicsőséghez

  Bejuthat a MyPlayered a WWE Hírességek Csarnokába? Bemutatkozik a vadonatúj Road to Glory! Versenyezzen online ellenfeleivel, hogy javítsa MyPlayer-ét azáltal, hogy kinyitható elemeket, erősítéseket és frissítéseket szerez, miközben biztosítja a belépést a különleges WWE-események, például a pay-per-view mellett megrendezett különleges eseményekre.

  Dynamic Creation Suite

  Testreszabhatja a WWE-t, mint még soha, a testreszabási eszközök még mélyebb készletével és az új Custom Match opcióval! A robusztus Creation Suite még részletesebb funkciókat kínál a Create-a-Superstar, Create-a-Video és Create-an-Arena funkciókhoz.

  Komolyan, A LEGNAGYOBB ROSTER valaha!

  Urald a ringet TONNA kedvenc WWE-vel, NXT-vel és legendás szupersztároddal! Nem viccelünk, a WWE 2K18 a legnagyobb és legfényesebb WWE-szupersztárok legteljesebb névsorát kínálja, akik valaha is megtisztelhetik a WWE-gyűrűt!
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Sport Szimuláció
  Életkor: 16+
  Megjelenés dátuma: 2017-10-17
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a WWE 2K18 termékhez

  Hasonló termékek