Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  X4: Foundations

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 392160

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 14 670 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  CSATLAKOZZ VISSZAÜGYÜNKBE


  A Játékról

  Az X4: Foundations az űrszimulációs/sandbox játékok népszerű X sorozatának legújabb játéka, amelyet első személyű akciójátékokként játszanak egy élő lélegző univerzumban, a TRADE FIGHT BUILD THINK általános címkesorral. Az X4: Foundations egyedülálló a maga mélységében, az NPC hajók és állomások teljes univerzumát szimulálja, valósághű gazdaságot alkotva . Egy hatalmas univerzumból áll, alulról felfelé szimulálva. Állomások százai és hajók ezrei kereskednek egymással árukkal. Az árak a kereslet és kínálat függvényében változnak; Az erőforrások bányászata és feldolgozása több lépcsőben történik. Ez a gazdaság közvetlenül kapcsolódik a nagy konfliktusok szimulációjához egy dinamikusan cselekvő frakciókkal rendelkező univerzumban. Minden játékos döntése drámaian megváltoztathatja a játékuniverzum jövőjét. Lépjen be és élje át saját űrkalandját!

  Az X4: Foundations jelentősen kibővült az 5.00-as frissítéssel – ez a tökéletes alkalom az űrjátékok szerelmeseinek, hogy újonnan felfedezzék vagy újra meglátogassák a galaxis ezen oldalán található legnagyobb űrhomokozót! Az 5.00 frissítés egy sor új tőkehajót vezet be. Ezeket a hajókat újragondolták, és a továbbfejlesztett modellekből álló új flottát a különböző hajógyárakban árusítják. A játék több frakciója fokozatosan elkezdi használni ezeket az új és továbbfejlesztett hajókat.  • Kezdje el utazását
   Az X4-ben számos különböző játékból indulhatsz útnak , és számos különböző karakterként, mindegyiknek megvan a maga szerepe, kapcsolatrendszere, valamint különböző hajók és technológiák. Nem számít, hogyan kezdesz, mindig szabadon fejlődhetsz bármilyen más irányba . Összpontosítson a felfedezésre, keressen pénzt illegális kereskedéssel és lopással, irányítson nagy harci flottákat, vagy légy a valaha volt legnagyobb vállalkozó. Mindent a te döntéseden múlik.

  • Repüljön minden hajón
   Az X4 lehetővé teszi az összes hajó személyes repülését . A kis felderítőktől a hajóosztályok széles skáláján át a legnagyobb szállítóig minden a pilótafülkéből vagy külső nézetből irányítható. Az X4 fejlesztése során nagy hangsúlyt fektettek a zökkenőmentes és magával ragadó élmény elérésére a hajók közötti mozgás során . Elhagyhat egy hajót, lemászik a létrán, átsétálhat egy nagy űrállomás dokkján egy másik hajóba, amelyet esetleg ott parkolt, és lecserélheti az Ön számára dolgozó pilótát, ha rákattint a székére.

  • Építs űrállomásokat és frissítsd a hajóidat
   Az űrállomások és gyárak építése mindig is az X játékok alapja volt. Miután elég pénzhez jutott harc vagy kereskedés révén, a legtöbb játékos saját gazdaságot akar alapítani, és nagyobb léptékben szeretné befolyásolni az univerzumot . Az X4-ben most már teljesen szabad és kreatív lehet. Az állomások sokféle modulból felépíthetők, legyen szó termelési modulokról, lakórészekről, dokkokról vagy sok más típusú alkatrészről. A nagy teljesítményű új térképrendszer lehetővé teszi a modulok húzását és összekapcsolását egy csatlakozási rendszer segítségével, hogy megtervezze saját egyedi alkotásait. A hajók különféle fejlesztéseket is kínálnak. Motorok, fegyverek és egyéb felszerelések hozzáadhatók egy grafikus szerkesztőben, és ténylegesen láthatók a hajón.  • Tapasztalja meg a valaha volt legdinamikusabb X univerzumot
   Az X4 az első X-játék, amely lehetővé teszi fajainknak és frakcióinknak, hogy szabadon építsék és terjesszék birodalmukat ; Ugyanaz a rugalmasság, amelyet a játékos élvez az űrállomások moduláris építőelemekből történő kreatív tervezésében, számukra is elérhető. A fajok a kereslet és kínálat alapján bővítik birodalmukat, ami egy rendkívül dinamikus univerzumhoz vezet, ahol a játékos minden cselekedete befolyásolhatja az egész univerzum menetét .

  • Kezelje birodalmát egy erőteljes térképpel
   Ha már több hajó és sok NPC dolgozik az Ön számára pilótaként, legénységként vagy állomásvezetőként, a térkép lesz az Ön által előnyben részesített módszer az egész kezeléséhez. A hajókat egyszerű kattintással és drag-and-drop műveletekkel lehet megrendelni a jövőbeli útvonalak és parancsok beállításához. Grafikusan tervezze meg kereskedelmi útvonalait, koordinálja a támadásokat a teljes flottával, kezelje a hierarchiát, vagy küldjön hajókat távoli felderítő küldetésekre.

  • Merüljön el a valaha volt legrészletesebb X-gazdaságban
   Az X játékok egyik legfontosabb értékesítési pontja mindig is a valósághű, szimulált gazdaságosság volt. A több száz állomás által gyártott és hajók ezrei által szállított árukkal valójában az NPC-k kereskednek, és az árak ezen a szimulált gazdaságon alapulnak. Ez az élő és lélegző univerzumunk alapja. Most az X4-gyel újabb, hatalmas lépést tettünk. Először minden X-játékban az NPC-gazdaság minden részét erőforrásokból állítják elő . Hajók, fegyverek, fejlesztések, lőszerek és még állomások is. Nevezd meg. Minden a szimulált gazdaságból származik.

  • Kutatás és teleportálás
   A zökkenőmentes váltás hajóról hajóra és a birodalmadat helyetted irányító NPC-k között egy magasabb szinten folytatódik. Ha már nagyobb flottával rendelkezel, nagyon érdekelni fog egy technológia kutatása a főhadiszállásán: Teleportation . Miután feloldottad a teleportálást, sokkal gyorsabban ugorhatsz hajóról hajóra, és első kézből tapasztalhatod meg az összes kritikus helyzetet, amellyel az NPC-k találkoznak. Minden parancs, amit korábban adtál egy hajónak, küldetés célponttá válik, amikor te magad irányítod a hajót. Abban a pillanatban, amikor újra elmegy, a pilótája átveszi a kormányt, és folytatja korábbi parancsait.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Akció, Szimuláció
  Megjelenés dátuma: 2018-11-30
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek