Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Xiaomi Mi 9 / Mi 9 Explorer, Kijelzővédő fólia, ütésálló fólia (az íves részre NEM hajlik rá!), Tempered Glass (edzett üveg), Clear

    Kategória: Kijelzővédő fólia

    Cikkszám: RS86329

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    - Minőségi, edzett üveglap
    - Könnyű felhelyezés
    - 9H-s üvegkeménység
    - Teljesen átlátszó
    - Nem homályosítja a kijelzőt
    - Rendkívül hatékony védelmet nyújt a karcolásokkal és sérülésekkel szemben

    A kép csak illusztráció!

    Figyelem!

    A fólia / üvegfólia felhelyezése ELŐTT kérjük, minden esetben hasonlítsák a terméket a készülékhez, megbizonyosodva arról, hogy a termék nem mérethibás és pontosan illeszkedik. Amennyiben ez nem történik meg és a mérethibás fóliát felhelyezi, abban az esetben a garanciát nem tudjuk vállalni!

    Az üvegfóliák tudatos kialakításából adódóan - kb. 0,5 milliméterrel kisebbek minden irányból, mint az adott készülék - lehetőséget biztosítanak szilikon tokok, műanyag tokok problémamentes használatára. A fentiekben leírt méretkülönbségből adódó esetleges reklamációs igényt ezért nem áll módunkban elfogadni!

     

    Egyéb tulajdonságok
    Márka: Xiaomi
    Kompatibilitás: Xiaomi Mi 9 Explorer Xiaomi Mi 9
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Xiaomi Mi 9 / Mi 9 Explorer, Kijelzővédő fólia, ütésálló fólia (az íves részre NEM hajlik rá!), Tempered Glass (edzett üveg), Clear termékhez

    Hasonló termékek