Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    YORG.io 3

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1134480

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 2 055 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    A YORG.io 3 a toronyvédelem, a zombik és a stratégia egyedülálló kombinációja. Most többjátékossal és modokkal!

    Ez a játék aktív fejlesztés alatt áll! Ez egy kész és játszható játék, de jelenleg a játék mechanikájának fejlesztésén dolgozom, mivel néhányan panaszkodtak rá (mások viszont szerették). Sok olyan problémát is javítottam az első napon, amelyek a legtöbb negatív véleményt okozták. Felhívjuk figyelmét, hogy ez a játék egészen más , mint az eredeti YORG.io!

    Építsd fel a bázisodat, és védd meg a zombik ellen, akik megpróbálják elpusztítani az éjszaka folyamán. Bányákat és gyárakat kell telepítened, hogy olyan ellátási láncokat építs, amelyek lőszert állítanak elő védelmi tornyaid számára. Kutasson fel és frissítsen minden tornyot, hogy kiaknázhassa különleges képességeit, és irányítsa gyárait az erőforrások optimális aránya érdekében!

    A YORG.io 3 teljesen új tartalmat mutat be, rengeteg új épületet és egyedi ellenséget. Fokozatosan oldja fel a tornyokat, például az új lézertornyot, és készüljön fel a páncélozott és láthatatlan zombikra, a szuperkemény főnökökre, a térképtémákra és még sok másra!

    TÖBBJÁTÉKOS

    Így van – a YORG.io 3 most már többjátékos! Játssz barátaiddal és idegenekkel az alkalmi játékokban. Építs zombigyárakat, hogy zombikat állíts elő, és támadd meg vele ellenfeledet az 1v1 és 2v2 meccsmódokban.

    És hogy ne unatkozzon, most vannak rangsorolt játékok! Fejezze be a helyezési mérkőzéseit, és játsszon rangsorolt játékokat, hogy feljebb kerüljön a ranglétrán, és végül elérje a legendás mesterosztályt!

    MÓDOK

    A YORG.io 3 mostantól támogatja a modokat! A modok hozzáférhetnek az egész játékhoz, és hozzáadhatnak új épületeket, ellenségeket, mechanikát, lefedéseket és gyakorlatilag mindent, amit csak el tudsz képzelni!


    TÉRKÉP ELHELYEZÉSEK ÉS NEHÉZSÉGEK

    Játssz különböző térképelrendezéseken, amelyek mindegyike egyedi témát és teljesítményt tartalmaz, amelyek globális bónuszokat biztosítanak minden épületedhez. A közepes és kemény nehézségek garantálják, hogy nem fog unatkozni! És ha inkább a konstruktőr fickó vagy, még mindig ott van a sandbox mód, amely lehetővé teszi a szabad kísérletezést.

    MINDEN ÚJ TARTALOM

    Készülj fel a zombikra a speciális lézertorony segítségével. Termeljen áramot napelemekkel vagy atomreaktorral. Frissítse gyárait, hogy jobb lőszert állítson elő szén, vas és urán felhasználásával. Készítsd fel a védelmet a mágus zombi számára, akinek a támadásai több épületre terjednek, vagy a pulzuszombira, amely letiltja a védelmet. Annyi új tartalom van, hogy nem is tudom hol kezdjem!

    EREDMÉNYEK

    Fogadd el a kihívást, és teljesíts akár 42 eredményt több kihívással egyjátékosban, hogy érméket szerezhess jutalmul!

    BŐRÖK

    Tedd személyre zombiidat és épületeidet az üzletből származó menő skinekkel! Az összes skint az ellenfeleid is láthatják többjátékos módban.

    ÖNÁLLÓ ELŐNYÖK

    A YORG.io 3 ezzel egyidejűleg megjelenik az interneten – azonban nagyon korlátozott funkciókkal és tartalommal. Szerezd meg a Steam verziót itt a legjobb élményért! Ha bizonytalan a vásárlást illetően, azt javaslom, játsszon egy kicsit ingyen a webes verzión, és nézze meg, hogy tetszik-e! PS: A Steam verzió sokkal olcsóbb, mint a webes verzióban található tartalom megvásárlása!

    SZÁMLA ÁTVITELE

    Továbbá, ha át szeretnéd vinni a mentett játékaidat a webes verzióból az önállóba, küldj egy gyors e-mailt a [email protected] címre a webes felhasználónévvel és az önálló felhasználónévvel, és átküldöm a mentett játékaidat!
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Indie Stratégia Könnyed
    Megjelenés dátuma: 2019-10-13
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a YORG.io 3 termékhez

    Hasonló termékek