Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Zelmer ZVC334 Kuba porszívó

    Kategória: Porzsákos porszívók

    Cikkszám: ZVC334

    • 65 790 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    A Zelmer ZVC334 különlegesen nagy, 3 literes porzsák kapacitással rendelkezik. A készülék 650W teljesítményű hatékony motorral van felszerelve, amelyet fokozatmentes szívóerő beállítással állíthat be. A rugalmas, FLEXI szívócső nagy mobilitást biztosít és nagyon tartós, nem reped, nem törik normál használat mellett. A gumi gördülőfelületű kerekek jó tapadást biztosítanak, csendesek és kímélik a padlót. A készülék fel van szerelve 2 az 1-ben résszívó fejjel, kárpittisztító fejjel, univerzális 2 az 1-ben kefével, parketta kefével, turbó kefével és mini turbó kefével. Az Ön és környezete egészségét szem előtt tartva a készüléket HEPA 12 szűrővel láttuk el.


    A Zelmer ZVC334 rugalmas FLEXI szívócsővel van felszerelve. A szívócső a rugalmassága mellett megerősített is, ezért normál használat mellett nincs több repedés, nincs több lyuk.

    Az Ön és környezete egészsége érdekében a Zelmer ZVC334 porszívót HEPA 12 szűrővel láttuk el. Ez a szűrő a levegőben található por akár 99,5%-át is eltávolítja, így a porszívóból kiáramló levegő tiszta, szinte pormentes lesz.

    Ne aggódjon amiatt, hogy a porszívó kerekei károsítják a fa padlókat vagy karcolásokat hagynak a laminált parkettán. A gumi gördülő felületnek köszönhetően bármilyen felületen lágyan gördülnek, így nemcsak biztonságosak de csendesek is.

    A különféle körülmények különböző szívóerőt igényelnek. Állítsa porszívója szívóteljesítményét mindig optimálisan a körülményekhez. Csökkentse a szívóerőt parkettán és járólapon, növelje a különböző szőnyegeken. A végeredmény így is tökéletes lesz, ráadásul az energiaszámláját is a legkisebb mértékben terheli meg.

    Kialakítás Klasszikus
    Technológia Porzsákos
    Tápellátás típusa Hálózati
    Teljesítmény 650 W
    Portartály / Porzsák űrtartalom 3 l
    Szűrő típusa
    • HEPA Szűrő
    • Mosható szűrő
    Kábelhossz 5 m
    Mosófunkció Nem
    Vízfelszívás / Nedves szennyeződés eltávolítás Nem
    Tartozékok
    • Teleszkóp szívócső
    • Résszívófej
    • Keménypadló-szívófej
    • Kefés szívófej
    • Turbókefe
    Szín Szürke
    Súly (bruttó) 8.24 kg
    Egyéb tulajdonságok
    Szívás típus: Száraz
    Zajszint: 75dB
    Terméktípus: Porzsákos porszívó
    Teljesítmény: 650W
    Tápellátás típusa: Elektromos
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Zelmer ZVC334 Kuba porszívó termékhez

    Hasonló termékek