Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Zenith

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 438420

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 2 950 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  • Elérhető: Utolsó darab ezen az áron
  Megosztás

  Top termékek

  A varázslókban és a kalandorokban egy közös vonás van: boldogan kezdenek kavarni minden baljós, fénylő műtárgyat, amelyet romokban találnak, ha úgy gondolják, nyerhetnek érte valamit, legyen az a világot összekovácsoló misztikus hatalmak ismerete, vagy valami csillogó újdonság. kard, vagy ne adj isten, a barátság ereje. Akárhány koponyát is vésnek a dologra.

  Persze a mágusok felkészültebbek lehetnek, és a megfelelő okokból teszik... néha. De ez nem változtat azon a tényen, hogy veszélyes erőkkel játszanak, és ha kudarcot vallanak, nagyot buknak. És legtöbbször ezek a kudarcok átformálják az őket körülvevő világot. Általában füstölgő kráter formájában. Vagy valami sok csápos.

  Nos, Argus windell nagyon jó varázsló volt, pontosabban egy arkanológus. Mindent tud az ősi leletekről, de azt hiszem, egy háború kellős közepén elszabadult apokalipszis módot ad arra, hogy megváltoztassa a nézeteit a „világegyetem titkainak leleplezése” dologról. Így hát visszavonult, békét és csendet keresve.

  De ezt nem könnyű elérni egy olyan világban, amely tele van tüskés hajú búbákkal, akik hatalmas kardjukat vonszolják, és összezavarják a dolgokat választottjukkal. Különösen akkor, ha megpróbálja távol tartani az egyik veszélyes eszközt zsíros hősi kezüktől.

  Főbb jellemzők


  • Fedezze fel a lehetőségek világát egy teljesen megvalósított fantázia birodalmában. És egyike azoknak a világtérképes dolgoknak, amelyeket régen szerettünk.
  • Nézz szembe hatalmas főnökökkel, veszélyes ellenségekkel és ideges tinédzserekkel.
  • Rengeteg paródiát és popkulturális utalást találhat. Lássuk, felismeri-e mindet.
  • Menteni a világot. Olyasmi. Igaz, ez egy kicsit klisé. De hé, működik.
  • Fedezze fel a különleges képességeket, és frissítse az alapvető kombinált mozdulatokat egy mindenható „végső ütés” típusú mozdulattal.
  • Kerüld el a kegyetlen és túlértékelt valós világot egy hosszú egyjátékos kampánnyal. Nos, nem addig, mint a fehér hajú sráccal, BIZTOS, de mi egy indie stúdió vagyunk, a fenébe!
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland Indie Szerepjáték
  Életkor: 16+
  Megjelenés dátuma: 2016-09-20
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Zenith termékhez

  Hasonló termékek