Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Zombie Kill of the Week - Reborn

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 342300

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 535 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  • Elérhető: Kevesebb mint 5 darab
  Megosztás

  Top termékek

  A Zombie Kill of the Week - Reborn egy kihívásokkal teli, gyors tempójú, 2D-s túlélési lövöldözős játék! És amikor azt mondjuk, hogy gyors, akkor azt értjük, hogy nyaktörő, lapos, gyors adrenalin. Ami különbözik a többi lövöldözős játéktól, az az, hogy nem az a cél, hogy végigfuss a pályákon és befejezd a játékot, hanem az, hogy a lehető leghosszabb ideig túlélj az egyre vadabb körülmények között (azt mondjuk, ameddig csak lehet, mert végül meghalsz!).  Elég egyszerűnek tűnik, de ahol a Zombie Kill of the Week - Reborn igazán beindul, az a hozzáadott mélység, valamint a rendelkezésre álló funkciók és testreszabás széles választéka. A játékosok pénzt keresnek a zombik lemészárlásáért (a pénz nem biztos, hogy boldoggá tesz, de fegyvert vásárol!). Elvégre fogyasztói társadalomban élünk, ami hasznos, hiszen több mint 25 különböző fegyverre (többek között láncfűrészre, katanára, minifegyverre, RPG-re, DOM-ra és még sok másra!) sokat költhetsz. Pénzre van szükséged az ajtók kinyitásához, az ugrások aktiválásához, új fegyverek vásárlásához, vagy a mágikus hűtőszekrényre vadászni, és megnézni, milyen zsákmánycseppek vannak benne! Röviden… minél tovább éled túl, annál több fegyvert és nyereményt kapsz.

  Ha tovább élsz, ZKW-pontokat is szerezhetsz, amelyeket beválthatsz, hogy teljesen személyre szabd a karakteredet, testre szabd a fegyvereidet, vásárolj új fegyvereket, vásárolj különféle jutalmakat, nyiss új térképeket és még sok minden mást! A játékosok játék közben XP-t is szereznek, ami lehetővé teszi számukra, hogy magasabb szintre emeljék karakterüket, és fejleszthessék őket választott játékkészségeikhez. A túlélés a margóról szól, és minden apró plusz segít!  A Steam kiadás egy exkluzív szintű szerkesztőt is tartalmaz a Zombie Kill of the Week - Reborn közösség számára, amely lehetővé teszi a közösség számára, hogy saját egyedi és testre szabott térképeket készítsen, majd megossza azokat barátaival (és ellenségeivel), hogy mindenki élvezhesse. A végtelen permutációk és térképek végtelen kihívásokat jelentenek.

  A lenyűgöző egyjátékos túlélési móddal, valamint a kooperatív többjátékos játékkal akár négy játékos számára ez az a zombitűzharc, amelyet nem fogsz kihagyni! Ha ez nem lenne elég, akár több platformon is játszhat Android-tulajdonosokkal!  • Ölj meg zombikat a fegyverek nagyon széles arzenáljával, beleértve: Láncfűrész, RPG, DOM, katana és még sok más!
  • Több mint 20 Steam-eredmény
  • 5 lenyűgöző térkép
  • Exkluzív szintű szerkesztő PC-re. Készítse el saját egyéni térképeit, majd töltse fel és ossza meg barátaival.
  • Kooperatív többjátékos akár 4 játékos számára
  • Teljes vezérlő támogatás
  • Online toplista
  • Felhőprofilok
  • Fegyver testreszabása
  • Játékos testreszabása
  • Készségek, trófeák, jutalmak, vér és vér!
  • Eredeti hangsávok, amelyeket Roland La Goy komponált
  • Platformok közötti játék Androiddal, amely lehetővé teszi, hogy útközben is játsszon!

  http://store.steampowered.com/app/310850
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Indie Akció
  Megjelenés dátuma: 2015-03-13
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Zombie Kill of the Week - Reborn termékhez

  Hasonló termékek