Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Zotrix

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 343280

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 1 110 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  A Zotrix egy játéktermi lövöldözős játék, amelyet a korai lövöldözős játékok ihlettek a 80-as évek és a 90-es évek eleji játéktermi gépeken. Minden generáció számára készült, küldetéseket tartalmaz szép és színes ellenségekkel, miközben a játék arcade elemére összpontosít.

  Ennek ellenére ez egy előzetes felelősségkizárás a sok ismétlődésről a játékmenetben, ahogy ez a régebbi arcade játékok esetében is történik.

  A mélyűrbe merülsz, miközben egy teherhajót kísérel a flottádból. Gyorsan rájössz, hogy az ellenséges terület határain belül vagy. Az ellenséges hajók láncai sorakoznak fel egyenként, miközben Ön manővereket hajt végre, hogy megtisztítsa a kerületet, és elkerülje, hogy kiürítse magát. A győzelem nem jön könnyen, hiszen minden egyes hely kreditet meg kell szerezned több mint 50 küldetés során.

  A küldetés céljainak tisztázásával jutalom érkezik a fiókjába, és készen áll arra, hogy hajóját csalikkal, pajzsokkal, lézeres erősítőkkel és még sok mással frissítse. Akár új, jobb harcost is vásárolhat. Ahogy haladsz, elkezd majd kereskedni megszerzett erőforrásokkal, például kobalttal, nikkellel, palládiummal és másokkal minden űrállomáson található kereskedési helyiségben.

  Építsd fel stratégiádat úgy, hogy gondosan válaszd ki az útvonalakat az űrállomásodtól a másikig, és minden küldetésben részt veszel. Minden küldetés egy kihívás elé állít, és a legtöbb küldetés során nagyobb és rosszabb idegen hajókkal kell szembenézned.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Indie, Akció, Szimuláció, Stratégia, Szerepjáték
  Megjelenés dátuma: 2015-07-24
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek