Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Zyxel GS1900-8-EU0101F

    Kategória: Ethernet Switch

    Cikkszám: GS1900-8-EU0101F

    Garancia: 5 év

    • 35 435 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    Zyxel GS1900
    A ZyXEL GS1900 termékcsaládjának 8, 16, és 24 portos GbE Smart Managed switchei gigabites sebességgel és nélkülözhetetlen szolgáltatásokkal teszik az Ön hálózatát rugalmasabbá és hatékonyabbá. A termékpaletta négy modellből áll, ezek rendre: GS1900-8, GS1900-8HP, GS1900-16 és GS1900-24E. Az energiatakarékos üzemmódba kapcsolható, hűtőventillátort nem tartalmazó, teljes IPv6 kompatibilis gigabites switchek válasszal szolgálnak a jövő kihívásaira, sőt a nyolcportos GS1900-8HP switch már az IEEE 802.3at Power over Ethernet (PoE) Plus szabványnak is eleget tesz. Az egész GS1900 terméksorozatot a hasznos szolgáltatások és a kimagasló teljesítményelérés szellemében tervezték, így az Ön irodai hálózata nemcsak gyors és biztonságos, de halk is lehet velük.
    A hatékony infrastruktúra kiépítését megcélzó kisvállalkozások számára a ZyXEL GS1900-as termékcsaládja barátságos megoldás: a böngészőből irányítható, beépített intuitív varázsló egyszerű telepítést, lépéséről lépésre történő beállítást és kalibrálást kínál. Nincsenek összetett és bonyolult konfigurátor oldalak, csak egy gyors setup, néhány kattintás – ennyi az egész. A varázsló az alapok beállítása után segít a VLAN, a vendég VLAN, végül a QoS beállításában. A folyamat négy lépésre szűkítésével nemcsak idő és energia takarítható meg, de hasznos a számítástechnikában járatlan személyzetnek.
    A ZyXEL GS1900-as termékcsaládját olyan fejlett szolgáltatásokkal látták el, melyek stabil és biztos hálózati munkát teremtenek. A hurokvédelem megakadályozza a hálózat túlcsordulását, a kettős kép szolgáltatással biztonsági mentés készül, a storm kontrolltól növekszik a hálózat hatékonysága. A bonyolult beállító oldalak helyett a DoS egy kattintással kapcsolható ki vagy be, míg az SSL-lel elérhető, hogy a beállító oldalak használata titkosítás alatt történjen. A készülékek beépített hibaforrásokat csökkentő, valamint a hálózatbiztonságot növelő eljárásaival folyamatossá válik az adatátvitel.
    Az IEEE 802.3az szabvány szerinti Energiahatékony Ethernet készülékek automatikusan mérik a hálózat forgalmát és annak mértékéhez igazítják a pillanatnyi fogyasztást, így csökkenti teljesítményfelvételét, ha például egy linket éppen nem használnak.
     
    LAN portok száma 8 db
    LAN portok sebessége 10/100/1000 Mbps
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Zyxel GS1900-8-EU0101F termékhez

    Hasonló termékek